Biznis

Stovky tisíc ľudí už to vie a šetrí stovky eur mesačne

"Vy k nim ešte nepatríte?"

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 18. marca 2019 17:26
Foto: Shutterstock
Vedeli ste, že letákové ponuky sú bežnou predajnou stratégiou nielen predajcov potravín, ale že ich tiež často využívajú napr. Obchodníci s elektronikou, drogistickým tovarom, športovými potrebami a pod.? Rovnako tak, v akčných ponukách nájdete okrem "klasických" produktov typu Coca Cola, káva Nescafé pod. aj prémiové produkty či novinky, u ktorých si obchodníci chcú skrz akčné ponuky overiť záujem zákazníkov?

Aby ste aj vy mohli výrazne znížiť svoje mesačné výdavky, je tu pre vás web Zlacnene.sk, ktorý pravidelne aktualizuje zoznam akčných ponúk obchodníkov z celého Slovenska. Každý deň tu nájdete tisíce zliav vo výške až 80%. Výrazne ušetriť môžete nielen na potravinách, ale aj na tovare z týchto kategórií:
- Drogéria a parfuméria: pracie prostriedky, čistiace prostriedky, detské plienky a pod.
- Elektronika a biela technika: televízia, video, fotoaparáty, mobilné telefóny, notebooky a pod.
- Dom, byt, záhrada: sedacie súpravy, úložné potreby, koberce, záhradná technika a pod.
- Textil, šport a voľný čas: obuv, detské oblečenie, športové oblečenie, batohy apod.

Prehľad ponúk je vám k dispozícii v podobe náhľadov na elektronické letáky (pozri aktuálny leták Tesco) a výpisov tovarov triedených do tematických kategórií. Ľahko a rýchlo sa teda dozviete, ktoré produkty ponúka v akcii obchodný reťazec z vášho okolia, kde aktuálne kúpite najlacnejšie tovar z vášho nákupného zoznamu, ku ktorému obchodníkovi zájsť nakúpiť napr. ovocie, toaletné potreby a pod.

Ukážka výpisu zlacneného tovaru - kategória Potraviny
Foto: Ukážka výpisu zlacneného tovaru - kategória Potraviny


Web Zlacnene.sk navštevujú pravidelne stovky tisíc užívateľov z celého Slovenska, ktorí sú schopní využívaním akčných ponúk šetriť stovky eur mesačne! Pridajte sa k nim aj vy, spočítajte si, koľko eur ušetríte, pokiaľ položky z vášho súčasného nákupného zoznamu nakúpite v akcii, uvidíte, že budete veľmi milo prekvapení.

Komentáre