Cestovanie

Päť tipov, ako prepašovať sex na rodinnú dovolenku

"Nezabudnúť si zbaliť plavky a opaľovací krém je iste dôležité, ale netreba zabudnúť ani na sex. "

Zuzana Onufer, 5. marca 2015 13:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Veľa ľudí má už zimy plné zuby a zohrejú sa aspoň plánovaním letnej dovolenky. Či bude vašou vysnívanou destináciou Egypt alebo Grécko nie je také dôležité, ako to, či si letnú rodinnú dovolenku všetci užijete. A nemáme na mysli len krásne pláže a luxusný hotel. Bez zdravej sexuálnej intimity to nebude to pravé orechové.

Isteže, deti, spoločná izba alebo ďalšie dôvody nám môžu brániť, čo i len pomyslieť na dovolenkový sex, ale všetko sa dá, ak sa chce. Portál yourtango.com ponúka päť tipov, ako zahrnúť sex v rámci rodinnej dovolenky.

1. Dožičte si sex ešte pre odchodom na dovolenku


Ak dopredu viete, že počas dovolenky to bude náročné vtesnať, doprajte si sex ešte predtým, ako vyrazíte. Zbaví vás to preddovolenkového stresu a nabudí pred náročnou cestou.

2. Ak je to možné, objednajte si namiesto jednej dve susediace izby


Týmto spôsobom si doprajete potrebnú intimitu. Deťom povedzte, že maminka a otecko chcú byť teraz chvíľku sami, a že zaklopať vám môžu na dvere len v nevyhnutných prípadoch. Zapnite im vo vedľajšej izbe film alebo im dajte spoločenskú hru. Nemusíte deti opúšťať na celú noc. Potom čo skončí vaša sexi chvíľka, zavolajte deti k sebe.

3. Pri malých deťoch zvoľte iný prístup


Samozrejme, ak máte veľmi malé dieťa, musíte s ním byť na jednej izbe. Ani tu sa však nemusíte vzdávať. Využite čas, keď zaspí. Verte, že aj tichý sex je lepší ako žiadny. Nemusíte mať výčitky alebo obavy, veď drobec si pokojne spinká v postieľke. Ak by ste aj nemali pohlavný styk, môžete sa k sebe aspoň pritúliť a pomaznať.

4. Spoločná sprcha


Sprchovací kút alebo vaňa sú tiež miestom, kde si môžete užiť veľa sexi zábavy. Neváhajte použiť svoju predstavivosť.

5. Ak sex nie je možný, vyjadrite aspoň svoj sexuálny záujem


Ak sa počas dovolenky tlačíte v stane, v karavane alebo v hosťovskej izbe tety Hildy, tam na sex naozaj ani nepomyslíte. Aj v takýchto neromantických podmienkach však môžete dať svojmu partnerovi najavo, ako vás priťahuje, ako po ňom stále túžite. Držte sa za ruky, vášnivo sa pobozkajte alebo sa vytraťte na spoločnú prechádzku. Alebo sa na seba pozriete pohľadom, ktorý hovorí: "Chcem ťa, aj keď ťa nemôžem mať práve teraz."

ODPORÚČAME AJ:
NETRADIČNÉ SLUŽBY: Neuveríte, za čo všetko sú ľudia ochotní platiť
Sedem najhorších povolaní na svete
EMOCIONÁLNE JEDENIE: Zlozvyk, ktorého by ste sa mali zbaviť
Sedem druhov rodičov, ktorých každý nenávidí
Aj vaše dieťa miluje zrkadlá? Zistili sme prečo

Komentáre