Hudba a film

Bruno Mars vydal nový album 24K Magic

" Albumová novinka muzikanta z havajského Honolulu patrí k najočakávanejším titulom roku 2016. "

TASR, 6. decembra 2016 8:00
Bruno Mars Foto: TASR/AP
Americký spevák Bruno Mars vydáva nový, v poradí tretí štúdiový album. Má názov 24K Magic a ponúka deväť nových songov. Na singloch už vyšli dve piesne, titulná 24K Magic a balada Versace On The Floor.

Albumová novinka muzikanta z havajského Honolulu patrí k najočakávanejším titulom roku 2016. Bruno Mars pozýva jej prostredníctvom poslucháčov na veľký retro večierok, na ktorom spomína na velikánov soulovej a R&B histórie, či už sú to James Brown, Michael Jackson, Barry Manilow alebo dvojica Jimmy Jam & Terry Lewis. V dvadsiatich krajinách sveta sa album ihneď po vydaní dostal na vrchol rebríčka iTunes.

Obrovský záujem je aj o vstupenky na koncerty. S novým programom sa Bruno Mars počas nadchádzajúceho turné zastaví v 17 krajinách, v ktorých odohrá 100 koncertov. K dispozícii bolo milión vstupeniek, ktoré z predaja zmizli za necelý deň. Slovensko v zozname krajín talentovaného speváka zatiaľ chýba.


Spevák, skladateľ a hudobník Bruno Mars (*8.10.1985, Honolulu, Havaj, USA, civilným menom Peter Gene Hernandez) vyrástol v rodine hudobníkov. Po strednej škole sa presťahoval do Los Angeles. V októbri 2010 vydal debutový album Doo-Wops & Hooligans, celosvetový predaj presiahol šesť miliónov nosičov, v Spojených štátoch sa dostal na tretiu, v Anglicku na prvú pozíciu. Ešte úspešnejší bol druhý album Unorthodox Jukebox z decembra 2012, ten bol prvý v USA aj Anglicku. V singlovej TOP 40 mal desať piesní, štyri z nich sa dostali až na prvé miesto.

TASR informovala Renáta Tomášová, marketingová a promo manažérka spoločnosti Warner Music Czech Republic.


ODPORÚČAME AJ:
Titulnú pieseň k sci-fi Pasažieri nahrali Imagine Dragons
Topfest 2017 ohlasuje prvé mená, prídu Bastille a Skindred
Robo Opatovský vydal nový album Vianočné duetá

Komentáre