Hudba a film

Dance With Me, vyzýva v novom singli Thomas Puskailer

"Text a melódiu k skladbe napísal Thomas Puskailer spolu s významným americkým textárom a skladateľom Billom Grainerom a s anglickým skladateľom Harrym Mondrykom."

TASR, 30. júla 2014 14:00
Thomas Puskailer Foto: Michal Petrík


Vždy usmiaty spevák Thomas Puskailer vydáva nový singel s názvom Dance With Me (Hey Pretty Lady). Pieseň je dôkazom toho, že spevák žije posledné mesiace intenzívne hudbou. Text a melódiu k skladbe napísal Thomas Puskailer spolu s významným americkým textárom a skladateľom Billom Grainerom a s anglickým skladateľom Harrym Mondrykom.

„Singel Dance With Me (Hey Pretty Lady) je o hľadaní lásky na tanečnom parkete, o príťažlivosti bez slov, keď vidíte niekoho na tanečnom parkete a chcete s ním tancovať, chcete, aby vám vstúpil do života. Je to komerčná, progresívna skladba s nádychom dance/club a popu. Túto spoluprácu si veľmi vážim, pretože som spolupracoval so špičkovými hudobníkmi, s ktorými sa mi veľmi dobre pracovalo,“
uviedol pre médiá Puskailer.

Cestovateľská skladba


Skladba Dance With Me (Hey Pretty Lady) už pri vzniku precestovala svet, zo Slovenska cez New York až do Londýna. Hudbu k novinke speváka Thomasa Puskailera produkoval uznávaný producent „electronic dance“ hudby Miroslav Vrlík. Spolupráca s rôznymi producentmi a interpretmi je pre Thomasa veľmi inšpiratívna. Každý mesiac plánuje šarmantný spevák vydať nový singel. Po desiatom v poradí bude Thomas pracovať na vydaní albumu. Skladba Dance With Me (Hey Pretty Lady) je piatou v poradí.



„Skladba vznikala medzi New Yorkom, Londýnom a Bratislavou a nahrávala sa v rôznych fázach. Miro Vrlík vytvoril inštrumentálnu skladbu, následne som sa spojil s Billom Grainerom v New Yorku a Harrym Modrykom v Londýne, aby sme vytvorili text a melódiu na spev. Jediná cesta, ktorú som fyzicky absolvoval, bola do štúdia Creative Music House v Bratislave, kde som naspieval vokály, ostatné fázy vznikali cez internet alebo telefón,“ dodáva spevák.

Thomas Puskailer aj počas leta tvorí na plné obrátky. Každý mesiac zverejní na Youtube nový singel spolu s novou fotografiou. Autorom fotografií je špičkový fotograf Michal Petrík, ktorý fotil mnoho známych slovenských spevákov a tanečníkov. Thomas Puskailer zároveň intenzívne pracuje na novom výchovnom turné v spolupráci s ministerstvom životného prostredia a Slovenskou agentúrou životného prostredia a pripravuje projekt v podobe hudobnej komédie.

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Nominácie na MTV Video Music Awards sú známe, vedie Beyoncé
Beyoncé prevalcovala konkurenciu, je najvplyvnejšou celebritou sveta
James Blunt cestuje po Európe, príde aj na Slovensko
Joss Stone plánovali zavraždiť, na turné je so špeciálnou ochrankou
Skupina Kabát vyhlasuje súťaž, hrá sa o gitary so zlatou mechanikou

Komentáre