Hudba a film

Ewa Farna s kapelou sa v závere novembra predstaví v Bratislave

"Na Slovensku sa obľúbenou stala jej skladba Všechno nebo nic, ktorú naspievala ako titulnú pesničku k úspešnému filmu Evity Urbaníkovej. "

TASR, 18. novembra 2017 9:00
Speváčka Ewa Farna. Foto: TASR/Štefan Puškáš
Úspešná česko-poľská speváčka Ewa Farna po dlhšej dobe zavíta na Slovensko. V stredu 29. novembra odohrá so svojou kapelou koncert v bratislavskom Ateliéri Babylon.

Oddaný fanklub zo Slovenska


Jej predskokanom bude talentovaný český pesničkár Thom Artway a fanúšikovia sa taktiež môžu tešiť aj na ďalšieho českého speváka – Davida Stypku, ktorý s Ewou v Bratislave zaspieva ich spoločný duet Dobré ráno, milá.

„Na Slovensko sa s celou kapelou vraciam po niekoľkých rokoch. Od čias Superstar som sa síce na Slovensku objavovala, nie však koncertne s celou kapelou. Na predošlý bratislavský koncert spomínam ako na jeden z tých s najlepšou atmosférou, preto dúfam, že si to aj tentoraz so slovenskými fanúšikmi poriadne užijeme. Slovenské fankluby patria medzi tie najoddanejšie a ja sa nemôžem dočkať toho, že im tú niekoľkoročnú vernosť konečne odvďačím koncertom v plnej paráde,“ uviedla pre médiá speváčka.



Najmladšia porotkyňa


Ewa Farna patrí u našich českých a poľských susedov k najvýraznejším hudobným osobnostiam. Na konte má osem hudobných albumov, natočila desiatky videoklipov, spolupracovala s významnými českými i poľskými hudobníkmi. Bola taktiež historicky najmladšou českou (v súťaži Česko Slovenská Superstar) i poľskou porotkyňou (v súťaži X Factor). Na Slovensku sa obľúbenou stala jej skladba Všechno nebo nic, ktorú naspievala ako titulnú pesničku k úspešnému filmu Evity Urbaníkovej.

Speváčka zároveň v týchto dňoch svojim fanúšikom predstavila dokument o jej desaťročnom pôsobení na hudobnej scéne, ako aj mimoriadne podmanivú vianočnú pesničku s názvom Vánoce na míru.



Vstupenky na koncert sú v predaji v sieti Ticketportal.sk. TASR informovala PR manažérka Andrea Pivarčiová.

ODPORÚČAME TIEŽ:
KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Liga spravodlivosti a Fantastická žena
Skupina Lucie pripravuje nový album. Predstaví ho aj na Slovensku
Peter Bič Project spievajú už aj po slovensky. Majú nový videoklip
Seriál Jana Hřebejka sa vracia na obrazovky. Rieši moderné vzťahy

Komentáre