Hudba a film

KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Kamene bolesti a Vianočná párty

"Tento týždeň si môžete pozrieť v kine tieto premiéry. "

Webmagazin.sk, 8. decembra 2016 8:00
Kamene Bolesti Foto: csfd


Kamene bolesti


Gabrielle a José uzatvorili na konci 2. svetovej vojny manželstvo z rozumu. Nedarí sa im však splodiť dieťa, a tak Gabrielle odchádza na liečenie do švajčiarskych kúpeľov. Tam stretáva očarujúceho vojnového veterána, v ktorom objaví svoju spriaznenú dušu.



Vianočná párty


Jediný spôsob, ako uloviť významného klienta a zachrániť firemnú pobočku pre zavretím, je usporiadať veľkolepý vianočný večierok, na ktorý nikdy nezabudnete. Na ktorý NIKDY NIKTO nezabudne!


Líza, líščia víla


Líza je ošetrovateľkou vdovy po japonskom veľvyslancovi. Jej jediným priateľom je duch japonského popového speváka a na svoje tridsiate narodeniny sa rozhodne, že nájde svoju životnú lásku. Avšak všetci jej obdivovatelia zomierajú pri rôznych kurióznych nehodách hneď na prvom rande. Líza príde k záveru že je líščou vílou. Tá je podľa japonskej mytológie démon, ktorý muža najprv zvedie a následne zavraždí. Je to ale naozaj tak?


Anjel Pána 2


Anjel Petronel stále pracuje pri Nebeskej bráne, ale je presvedčený, že by si zaslúžil lepšie miesto. Jeho večný pokušiteľ, čert Uriáš, začne Petronela provokovať: Stačí odtrhnúť jabĺčko zo stromu Poznania a bude vedieť to, čo vie len sám Boh! A cesta k uznaniu a lepšiemu miestu bude voľná.

Hádka Petronela s Uriášom o jablko Poznania ale skončí zle-nedobre... V hašterení sa vzácne ovocie skotúľa až na Zem. Anjel - zmätkár a jeho kamarát čert-pokušiteľ musia rýchlo jablko Poznania nájsť a vrátiť. Preto prídu na Zem. Tu v predvečer sviatku svätého Mikuláša stretnú malú Anežku a jej krásnu mamu Magdalénu, partiu nepoctivých koledníkov, vydriducha Košťála i sympatického predavača párkov.

Než sa im podarí jablko nájsť a vrátiť tam, kam patrí, zažijú veľké dobrodružstvo. A po množstve ľudských i „božských“ skúšok, naši hrdinovia nakoniec zistia, že cesta k poznaniu vedie predovšetkým cez seba samého, cez objavenie sily priateľstva, lásky a schopnosti odpustiť.



Hedi


Debut tuniského režiséra a scenáristu Mohameda Ben Attiu je príbehom introvertného mladíka Hediho, ktorý sa má čoskoro oženiť s pôvabnou nevestou, ktorá mu bola pridelená na základe rodinného dohovoru. Muž trpiaci pod diktátom citovo manipulatívnej, hyperprotektívnej matky však vďaka stretnutiu so slobodomyseľnou tanečnicou Rym postupne nachádza odvahu postaviť sa rodinným očakávaniam a konvenciám.


ODPORÚČAME AJ:
Do slovenských kín vstúpila americká dráma James White
Titulnú pieseň k sci-fi Pasažieri nahrali Imagine Dragons
CHLUMSKÝ: Inšpektor Max je skutočne zvláštny úkaz, Kukura je zjavenie
KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Akcia Arktída a hviezdny taxík prichádzajú
Bestseller Evity Urbaníkovej má filmovú podobu. Pozrite si trailer

Komentáre