Hudba a film

Kino novinky týždňa: Macík 2 a Coelhov príbeh Pútnik

"Tento týždeň sa môžete tešiť na viaceré filmové lahôdky."

Tomáš Kušnír, 1. júla 2015 13:00
Ilustračné foto. Foto: csfd.cz

Macík 2


Niektorým plyšovým medveďom nestačí, že vedia chodiť, hovoriť, huliť a milovať sa s prsnatými blondínami. Niektorí chcú aj vlastné dieťa! Mimoriadne úspešná komédia Macík, názorne predviedla, že aj keď ste z plyšu, nič vás nezastaví, aspoň čo sa humoru týka. Dobrou, aj keď možno ľahko znepokojujúcou správou je, že sa Macík Ted vydáva za účasti svojho kamaráta Johnnyho v podaní Marka Wahlberga ešte o pár krokov ďalej.



Navždy mladá


Senzačná Blake Lively ako Adaline, ktorá po havárii prestane starnúť. Večná mladosť sa stane prekážkou. Adaline napríklad bezmocne sleduje, ako jej dcéra starne.



Pútnik - najlepší príbeh Paula Coelha


Paulo Coelho je jedným z najznámejších a najpredávanejších spisovateľov všetkých dôb. Predalo sa cez 165 miliónov výtlačkov jeho kníh. Film Pútnik - najlepší príbeh Paula Coelha hovorí o úžasnej životnej ceste Paula Coelha, na jej konci sa stal rozprávačom príbehu, ktorý fascinuje milióny čitateľov. Hlavným zdrojom inšpirácie pre romány Paula Coelha je jeho vlastný život. Autor knihy Pútnik z Compostely (Mágov denník) a Alchymista, je bezpochybne celosvetovou celebritou, ale len málokto vie, že príbeh jeho života je lepší ako fikcia.



Slepá


Ingrid, ktorá len nedávno prišla o zrak, ustúpi z vonkajšieho sveta do bezpečia svojho domova - miesta, kde cíti, že má veci pod kontrolou. Je tu sama so svojím manželom a svojimi myšlienkami. Ale skutočné problémy Ingrid sú v jej vnútri, nie za múrmi bytu, a tak nad ňou postupne preberajú kontrolu jej najhlbšie obavy a potlačované fantázie. Dráždivá sonda do vnútorného sveta slepej ženy prekvapuje bohatou vizuálnou stránkou, otvoreným prístupom k sexu aj absurdným humorom.



Andílek na nervy


Rodinná komédia rozpráva príbeh veľkomestskej puberťáčky a jej otca, nemajetného veterinára žijúceho na vidieku. Štrnásťročnej Viktórii, vyrastajúcej v prepychu, umiera pri nezmyselnej plastickej operácii matka. Viktória je zverená do opatery otca, s ktorým sa doposiaľ nestretla. Veterinár Jakub má rád svoj pokoj, pivo a nezáväzné flirty s peknými klientkami, ktoré so svojimi zvieracími miláčikmi Jakuba radi navštevujú. Jakubov život, život jeho sestry Heleny, ráznej starostky a tiež život celej dediny je narušený príjazdom Viktorky. Nevyhnutne dochádza ku konfrontáciám v priebehu rodinných rituálov aj v priebehu tradičných sviatkov, ktoré Viktória nepozná.



Zdroj: moviemania.sk

ODPORÚČAME AJ:
M. MALÁTNÝ: Vidieť Jiřího Suchého pri práci ma nabíja
Vo veku 91 rokov zomrel herec Ladislav Chudík
Kino novinky týždňa: Danny Collins, V hlbinách a Mimoni prichádzajú
Muzikálový špeciál: Poznáte tieto legendárne filmy?

Komentáre