Hudba a film

Kino novinky týždňa: Tešte sa na Iracionálneho muža od Woodyho Allena

"Tento týždeň sa môžete tešiť na viaceré filmové lahôdky."

Tomáš Kušnír, 29. júla 2015 12:00
Ilustračné foto. Foto: csfd.cz

Iracionálny muž


Profesor filozofie Abe (Joaquin Phoenix) je na dne. Nevie nájsť zmysel svojho života a už dlhý čas nevie, čo je radosť. Má pocit, že všetko, čo sa snažil naučiť svojich študentov, nemalo žiaden význam. V tomto rozpoložení urobí veľkú životnú zmenu. Začne učiť na univerzite v malom meste. Krátko po svojom príchode sa zapletie nie s jednou, ale dvoma ženami. Ritu (Parker Posey) sa snaží oslobodiť z manželstva a Jill (Emma Stone) odlákať od priateľa, ktorého miluje, a ktorý miluje ju. Sled bizarných udalostí, ktoré vo väčšine spôsobí Abe, zmenia navždy životy oboch žien.



Malý dráčik


Dráčik Kokosík a jeho kamarát Oskar sa narodili na Dračom ostrove, avšak sú iní ako ostatní. Kokosík je lietajúci drak, ktorý nelieta a Oskar je drak-mäsožravec, ktorý sa stal vegetariánom. Spoločne s vynaliezavou dikobrazkou Matildou musia zachrániť ostrov pred nebezpečnou sopkou, ktorá sa po rokoch odrazu prebudila. To však bude možné iba vtedy, ak draci všetkých veľkostí a farieb uzavrú medzi sebou mier a spoja sily k záchrane ich nádherného ostrova.



Mission Impossible 5 - Národ grázlov


Ethan Hunt (Tom Cruise) je zvyknutý vyrážať na misie, ktorých úspešne splnenie je priam nemožné. Pod vedením režiséra Christophera McQuarieho (Jack Reacher) ide znova po krku tým najväčším grázlom súčasného sveta. A ako je jeho dobrým zvykom, väčšinu kaskadérskych scén točil Tom Cruise sám a bez dabléra.



Zdroj: moviemania.sk

ODPORÚČAME AJ:
V Košiciach sa v piatok začína Leto v parku, príde aj ikona ZAZ
Prvá dáma slovenského humoru odišla do hereckého neba
Ibrahim Maiga je späť, spoločne s Michalom Chrenkom zdraví Slovensko
Pozná to Beyoncé aj Pink: Nevydarené vystúpenie
Tomáš Klus vydal nový album Anat život není a dáva si ročnú prestávku

Komentáre