Hudba a film

KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Zničení láskou a John Wick 2

"Tento týždeň si môžete pozrieť v kine tieto premiéry."

Webmagazin.sk, 23. februára 2017 8:00
Záber z filmu Zničení láskou. Foto: Itafilm

Zničení láskou


Príbeh zakázanej lásky medzi mužom a ženou z dvoch svetov oddelených hlbokou priepasťou inšpirovaný skutočnými udalosťami.


John Wick 2


Legendárny hrdina John Wick je späť. Pod nátlakom bývalého spolupracovníka, ktorý má v pláne získať kontrolu nad tajným medzinárodným združením nájomných vrahov, sa v plnej sile vracia do akcie. Viazaný krvavou prísahou sa vydáva na cestu do Ríma, kde ho čaká zúčtovanie s bandou tých najnebezpečnejších zabijakov na svete.


Bodi: Psia Superstar


Z Bodiho mal byť tradičný strážny pes s pevnou pracovnou dobou a sľubnou kariérou. Namiesto toho vzal gitaru, brnkol do strún a … Animovaná komédia BODI: PSIA SUPERSTAR prinesie veľké rokenrolové dobrodružstvo.


Muzzikanti


Muzzikanti sú filmom plným pesničiek a melódií, od folklórnych koreňov až po mladú rockovú súčasnosť. Dej sa odohráva na česko-slovensko-poľskom trojmedzí v drsnom, ale pôvabnom kraji Těšínskeho Sliezka. Slovo chlapa má tu stále svoju silu, pôvab žien priťahuje od nepamäti a hudba má svoje nezastupiteľné miesto. Jednoducho magický kraj, pre zdanlivo obyčajné a predsa len osobité a hlbokou ľudskosťou pretkané príbehy s dobrým koncom...


Moonlight


Nadčasový príbeh dospievania a hľadaní samého seba je zasadený do drsných kulís okrajových štvrtí Miami. Mladý Chiron bojuje o svoje miesto v prostredí, v ktorom často rozhoduje právo silnejšieho, zatiaľ čo jeho vnútorný svet sa plní láskou, bolesťou aj túžbou. Moonlight zachytáva univerzálnu tému priateľstva a sexuálnej identity v troch rôznych životných etapách od detstva až po dospelosť. Je zároveň portrétom mladého človeka, súčasných amerických predmestí aj nepostrehnuteľných síl, ktoré formujú ľudské životy. Nekonvenčný spôsob rozprávania, vynaliezavá vizuálna zložka ai mimoriadne herecké výkony vyniesli snímke Zlatý glóbus za najlepší film (drámu).


ODPORÚČAME TIEŽ:
Režisér kultovej Fontány pre Zuzanu prichádza s filmom Muzzikanti
Tri matky, tri podozrivé. Známe herečky sa stretli v napínavom seriáli
Má irackého otca a mamu Slovenku. Ako opisuje arabský svet?
VIDEO: Chinaski neplačú, majú nový singel

Komentáre