Hudba a film

Králik Peter na úteku: Rebelský králik sa vracia v prvom traileri

"Obľúbená rodinná komédia sa už budúci rok dočká pokračovania."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 18. októbra 2019 12:30
Králik Peter na úteku Foto: Itafilm
Rodinná komédia Králik Peter, ktorá v roku 2018 prekvapila drzým spracovaním a ponúkla skvelú zábavu pre celú rodinu, sa vráti na filmové plátna. Film, ktorý prvý víkend na Slovensku trhala rekordy návštevnosti, sa už budúcu jar dočká pokračovania s názvom Králik Peter na úteku. V ňom sa vrátia všetky obľúbené postavy z pôvodného filmu, ktoré po neustálych problémoch tvoria harmonickú rodinku… Teda, až na Petra, ktorý má pocit, že všetkým spôsobuje iba problémy! Rozhodne sa preto ujsť z farmy do mesta a začať tam nový život. Pozrite si prvý trailer novej rodinnej komédie Králik Peter na úteku.
iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/nfOw00-x7E0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Obľúbený nespratník Peter a jeho kamaráti sa vracajú! Už v apríli sa šibalský králik rozhodne utiecť od svojej rodiny, pretože si myslí, že svojím správaním spôsobuje iba problémy. No v meste ho čakajú dobrodružstvá, o ktorých ani nesníval…

Novú komédiu, ktorá štýlovo využíva kombináciu skutočných hercov a počítačovej animácie, má na svedomí pôvodný tvorivý tím a objaví sa v ňom aj rovnaké herecké obsadenie. Králik Peter na úteku vzniká pod taktovkou režiséra Willa Glucka, ktorý ma na svedomí okrem prvého filmu aj komédiu Ľahko ju zbaliť (Easy A) s Emmou Stone. V pôvodnom znení budú môcť diváci v zvieracích postavách opäť počuť mnohé známe hlasy. Hlavnému hrdinovi, Králikovi Petrovi, prepožičia hlas britský komik James Corden, jeho sestrám zas blockbusterové hviezdy Margot Robbie či Daisy Ridley. Na Slovensku sa však film bude uvádzať so slovenským dabingom, v ktorom sa vrátia Juraj Kemka, Táňa Pauhofová, Petra Polnišová či Vladimír Kobielsky.

Komédia Králik Peter na úteku sa do našich kín dostane v auguste 2020 so slovenským dabingom. Na vaše plátna ju prinesie spoločnosť Itafilm.

Komentáre