Hudba a film

Superman ako horor od režiséra Strážcov Galaxie? Prichádza Brightburn

"Čo by sa stalo, keby sa z dieťaťa, ktorého vesmírna loď havarovala na Zemi, nestal superhrdina, ale niečo oveľa horšie?"

Webmagazin.sk, 10. decembra 2018 17:58
Prichádza Brightburn Foto: Itafilm
Režisér James Gunn ukázal svoj talent pop prvýkrát naplno v sérii marveloviek Strážcovia Galaxie, v ktorej dokonale kombinoval absurdný humor, vesmírnu melodrámu a superhrdinov v akcii. Tentokrát posúva latku ešte vyššie - prevrátil príbeh o najznámejšom superhrdinovi naruby a spravil z neho prvotriedny horor. Pozrite si prvú ukážku z hororu Brightburn.

Čo by sa stalo, keby sa z dieťaťa, ktorého vesmírna loď havarovala na Zemi, nestal superhrdina, ale niečo oveľa horšie? Vizionársky režisér filmov Strážcovia galaxie a Slither prichádza s revolúciou vo filmoch o superhrdinoch a predstavuje zrod najznámejšieho superhrdinu ako príbeh plný hrôzy.
Prichádza Brightburn Foto: Itafilm

Trailer k filmu Brightburn predstavila spoločnosť Sony Pictures fanúšikom na brazílskom Comic-Cone. Scenár k film, ktorý produkuje kultový James Gunn, napísal jeho brat Brian, spolu s bratrancom Brianom. Réžie sa chopil David Yarovesky, známy hororom The Hive. Hlavnou hviezdou filmu bude Elizabeth Banks, ktorú si môžete pamätať ako Effie zo série Hry o život (Hunger Games), sekundovať jej bude David Denham (Power Rangers, The Office).

Horor Brightburn si budete môcť v kine vychutnať od 23. mája 2019. Na vašich plátnach ho uvedie spoločnosť Itafilm.

Komentáre