Hudba a film

United 5 predstavili klip k piesni Longest Summer

"Česko-slovenská chlapčenská skupina United 5 nedávno odštartovala hudobnú kariéru debutovým singlom Longest Summer."

Webmagazin.sk/TASR, 1. februára 2015 13:00
Záber z videoklipu Longest Summer. Foto: screenshot youtube.com

K skladbe stihli sympatickí mladíci nakrútiť aj videoklip. Ten virtuálne pokrstila trojica členov známej českej skupiny Lunetic - Aleš Lehký, Vašek Jelínek a David Škach.

„Bola to veľká zodpovednosť, pretože vybrať niekoho lepšieho od nás bolo naozaj ťažké, ale nakoniec sa to podarilo. Prajem chalanom veľa šťastia, pevnú vôľu a nervy, aby to vydržali,“ povedal pri krste videoklipu Longest Summer Vašek Jelínek z Luneticu.

Členovia nového boybandu Mário Bendík, Peter Juhás, Marthy Duffek, Matt Bláha a Norbert Brand sa teraz aktívne pripravujú na prvé koncerty. Napriek vyťaženosti si pätica mladých fešákov našla chvíľu, aby osobne zablahoželala britskému producentovi a autorovi skladieb United 5 Andymu Murrayovi k narodeninám. „Oslava bola rýchla, pretože sme Andyho prekvapili priamo v nahrávacom štúdiu. Bol veľmi rád, ale práca je práca, takže sme po malej „narodeninovej“ pauze opäť pokračovali v nahrávaní,“ uviedol pre médiá Norbert Brand z United 5.



Andy Murray je autorom debutu Longest Summer aj ďalších nových skladieb. Andy má na konte spoluprácu s takými megahviezdami ako Christina Aguilera, Leona Lewis, Alicia Keys, Tiesto či No Angles. „Dostal od nás prvú štúdiovú fotografiu United 5 aj s logom a osobným prianím. Myslím si, že ho to potešilo viac ako akýkoľvek cenný dar. A k tomu od nás dostal sošku hudobnej múzy, aby sa mu pre nás dobre skladalo,“ doplnil Matt Bláha, člen United 5.

O tom, že na osude novej chlapčenskej skupiny záleží celému tímu okolo United 5, svedčí aj rodinná atmosféra. „Oslavujeme spolu často, prednedávnom sme oslavovali aj Marthyho narodeniny, potom moje narodeniny spoločne s Andym a bolo veselo. Priletel za nami z Londýna práve pre narodeniny. Bola to skvelá, takmer rodinná oslava,“ hovorí s radosťou Roman Rossi, producent United 5.

Vokálna formácia United 5 sa čoskoro predvedie na prvom spoločnom koncerte s novými skladbami. Debutové vystúpenie sa uskutoční 5. februára v Slavkove u Opavy v Českej republike. „Momentálne majú chalani aktívne tréningy pódiovej choreografie a spevu. Pripravujú sa na verejné, živé vystúpenia s desiatimi už hotovými piesňami United 5. Koncert v Slavkove u Opavy bude malým testom pre skupinu. Pozvali sme všetkých spolupracovníkov a kritikov, chlapci tam budú mať plnú sálu svojich prvých miestnych fanúšičiek,“ spresnil Rostislav Tomáš, manažér United 5.

Nový česko-slovenský boyband United 5 vznikol len nedávno na základe výberu uznávaných britských producentov Andyho Murraya, Denisa Ingoldsbyho a členov legendárnej skupiny Lunetic. Všetko o novej skupine si fanúšikovia nájdu na webovej stránke united5.cz. TASR informovala PR manažérka spoločnosti Propaganda House Nora Krchňáková.

ODPORÚČAME AJ:
Takmer 80 tisíc fanúšikov Petra Muka mohlo rozhodnúť o novom albume
Šarmantný vzhľad a výrazné fúzy: Seriálový Magnum mal byť ekonómom
Langerová prináša zmierenie, nádej, iróniu osudu, smútok i radosti
Babovřesky 3 kraľujú rebríčku návštevnosti na Slovensku
Malá veľká herečka Zelda Rubinstein sa preslávila ako médium

Komentáre