Hudba a film

V jednote je sila: Sexi Charlieho anjeli prichádzajú s novým trailerom

"Talentované, akčné a zvodné špiónky musia zachrániť svet pred novou hrozbou"

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 17. októbra 2019 13:38
Charlieho anjeli Foto: Itafilm
Charlieho anjeli sú späť! Kultová séria, ktorá je dôkazom, že ženy dokážu naozaj všetko, sa do našich kín vráti už túto jeseň spolu s novou trojicou Anjelov. Tých si zahrajú Kristen Stewart (Twilight), Naomi Scott (Aladdin, Terra Nova) a Ella Balinska. Pozrite si nový trailer k filmu Charlieho anjeli, v ktorom počuť aj celosvetový hit, singel Don’t Call Me An Angel hviezdnej trojice Miley Cyrus, Ariana Grande a Lana Del Rey.


Značka Charlieho anjeli je s nami už od 70. rokov a tentokrát sa predstaví v sviežom a modernom prevedení. Akčná komédia zaujme najmä ženské publikum svojim atraktívnym vizuálom, silnými ženskými hrdinkami a témami ako sesterstvo či “v jednote je sila”. Ak ste doteraz nevedeli, na čo sa v novembri vybrať s kamoškami do kina, už viete.

A o čom noví Charlieho anjeli budú? Keď inžinierka Elena zistí, že technológiu, ktorú vyvíjala, chce jej šéf predávať ako zbraň, rozhodne sa mu postaviť. Obráti sa na Charlieho anjelov, aby jej pomohli a stane sa jednou z nich. Talentované, akčné a zvodné špiónky spolu musia zachrániť svet pred novou hrozbou, pričom dôverovať môžu jedine sebe a svojim schopnostiam.

Noví Charlieho anjeli vznikli pod režisérskou taktovkou talentovanej herečky a filmárky Elizabeth Banks, ktorú môžete poznať ako Effie zo série Hry o život. Okrem nej a mladých talentovaných herečiek si vo filme zahrá aj hollywoodska legenda Patrick Stewart (séria X-Men), či Djimon Hounsou (Captain Marvel) a Sam Claffin (Hry o život).

Nenechajte si ujsť akčnú komédiu Charlieho anjeli v kinách už od 14. novembra 2019. Na vaše plátnach ho prinesie spoločnosť Itafilm.


RÉŽIA Elizabeth Banks
PREMIÉRA 14. 11. 2019
SCENÁR David Auburn, Elizabeth Banks, Jay Basu
PRODUKCIA Elizabeth Banks, Doug Belgrad, Elizabeth Cantillon, Max Handelman
HRAJÚ Kristen Stewart, Elizabeth Banks, Naomi Scott, Patrick Stewart
PRÍSTUPNOSŤ od 12 rokov
JAZYKOVÁ VERZIA slovenské titulky

Komentáre