Štýl

Blíži sa vianočná party? Zvádzajte očami à la Adele

"Ak chcete naozaj zaujať svojou vizážou, a to nielen bývalého či najlepšie kamarátky, upriamte svoju pozornosť hlavne na oči. "

Eva Frantová, 25. novembra 2015 10:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Postupne sa nielen ochladzuje, ale i zvianočnieva, a preto sa všetky tak nejak podvedome pripravujeme na večierky či predsviatočné stretnutia po dlhých mesiacoch. Ak chcete naozaj zaujať svojou vizážou, a to nielen bývalého či najlepšie kamarátky, upriamte svoju pozornosť hlavne na oči. Tie sú totiž nielen odrazom duše, ale i sexepílu.

Všetko pekne zjednoďte


Na začiatok použite tiene telovej farby, ktoré aplikujte po celej ploche vašich viečok. Vaše oči tak nadobudnú jednotnú farbu, bez tieňov či nepríjemných a rušivých stôp spôsobených pigmentom. Nebojte sa, aj keď to zo začiatku môže pôsobiť fádne, celkový vzhľad vašich očí by bez tohto jednoduchého kroku nebol to pravé.

Dodajte hĺbku


Ak nie ste jednou z tých, ktoré sa môžu pochváliť očami vsadenými neuveriteľne hlboko do tváre, pomôže vám mejkap. Ten totiž dokáže pomocou tmavšieho odtieňa, aplikovaného na tých správnych miestach, vyčariť neuveriteľnú hĺbku. A práve tá je pri tomto type líčenia najdôležitejšia. Pre ešte väčší kontrast naneste na dolné viečko a do kútika svetlejšiu farbu. Tá totiž oči bez námahy otvorí.

Linka, linka a ešte raz linka


Najpodstatnejšou a najzákladnejšou súčasťou vašej vizáže je samozrejme linka. Oči musia byť výrazné a preto sa nebojte aplikovať ju naozaj nahrubo. Ak chcete, aby celkový dojem pôsobil prirodzene, zjemnite ju aplikovaním jemnej vrstvy tmavého očného tieňa. Jej kontúry nebudú také výrazné a celkový dojem sa ešte umocní. Nakoniec nezabudnite na pár umelých mihalníc. S očným vejárom ako Adele sa predsa ani ona sama nenarodila.



ODPORÚČAME AJ:
Už žiadne vstávanie: Vytvorte si úžasné vlny počas spánku
Rande vašich snov: Čo so sťahovacími nohavičkami po večeri?
Zapletený vrkoč je stále in, teraz však ešte viac rozcuchaný
Buďte odvážna: Ďalšia dierka v uchu z vás razom spraví rebelku

Komentáre