Štýl

Máte už vo svojom šatníku braletku? Ak, nie robíte chybu

"Vypchaté podprsenky už dávno nie sú v móde a ak chcete byť toto leto naozaj trendy, zájdite si do obchodu po braletku."

Eva Frantová, 29. júla 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Vypchaté podprsenky už dávno nie sú v móde a ak chcete byť toto leto naozaj trendy, zájdite si do obchodu po braletku. O čo vlastne ide?

Tenká čipka je základ


Základom správnej braletky je hlavne čipka. Celý povrch by mal byť pokrytý jemnou látkou s kvetovanými motívmi, ktorá zakryje čo treba, no zároveň nechá priestor vašej fantázii. Ak sa neviete rozhodnúť, vyskúšajte typ, ktorý sa vyznačuje ozdobeným chrbtom. Tento druh braletky je totiž naozajstným skvostom.



Pod čo ju nosiť?


Letné mesiace braletkám naozaj prajú. Nebojte sa ukázať kúsok čipky pod transparentným topom či doplniť celkový outfit kúskom trčiacej látky vo výstrihu, ktorá vám dodá tú správnu dávku sexappealu i nežnosti zároveň.

finally rocking my very first @kat_thelabel .. #newromance #bralette

Fotka uverejnená používateľom Jess Knuckey (@jessknuckey),



Môže ju nosiť naozaj každý?


Braletka sa vyrába v rozličných veľkostiach, preto sadne naozaj skoro každej veľkosti pŕs. Nezabudnite si ju však v obchode naozaj vyskúšať a pred kúpou sa presvedčte, že vám sadne po každej stránke. Prsia by vám nemali z látky „pretekať“ a mali by ste sa cítiť hlavne pohodlne. Braletka by vám mala spôsobovať radosť a nie utrpenie.

ODPORÚČAME AJ:
Neónová vládne letu: Vyskúšajte ju aj vy
V lete sa chĺpky nenosia: Ako sa ich zbaviť rýchlo a jednoducho?
Nepáči sa vám overal ani krátke šaty? Skúste niečo medzi!
Dlhotrvajúca manikúra aj napriek kúpaniu v mori? Je to možné

Komentáre