Štýl

Známa americká reperka rozdávala v New Yorku zimné kabáty

" Cardi B vyhlásila, že má veľmi rada deti a miestnu komunitu, zaujíma sa o ne a myslí si, že je dôležité dávať dobrý príklad. "

TASR, 20. októbra 2018 10:00
Stovky ľudí stáli v New Yorku v dlhom rade, keď úspešná americká reperka Cardi B rozdávala zimné kabáty zadarmo. Foto: TASR/AP
Stovky ľudí stáli v New Yorku v dlhom rade, keď úspešná americká reperka Cardi B rozdávala zimné kabáty zadarmo. V piatok o tom informovala tlačová agentúra AP.

Chce byť dobrým príkladom


Reperka narodená v newyorskej štvrti Bronx sa vo štvrtok večer v chladnom jesennom počasí stretla s obyvateľmi a fanúšikmi v komplexe 28 mestských nájomných bytových domov Marlboro Houses vo štvrti Brooklyn.

Hudobníčku (26) zasa obdarovali balónmi a tortou na oslavu jej nedávnych narodenín, ktoré má 11. októbra.

Cardi B vyhlásila, že má veľmi rada deti a miestnu komunitu, zaujíma sa o ne a myslí si, že je dôležité dávať dobrý príklad.




Poznáme ju aj ako rebelku


Hviezdna reperka dostala 1. októbra predvolanie na políciu v súvislosti so slovnou aj fyzickou potýčkou v striptízovom klube v New Yorku. Právnik Cardi B uviedol, že jeho klientka nespôsobila žiadnu ujmu.

Približne pred troma týždňami sa Cardi B a jej rivalka, ďalšia svetoznáma hip-hopová hviezda Nicki Minaj, dostali do potýčky na párty počas newyorského týždňa módy, dodala agentúra AP.

Komentáre