Štýl

Chcete skrášliť svoj dekolt? Obrovské náhrdelníky sú riešením

"Obrovské náhrdelníky, ktoré hravo nahradia akýkoľvek iný šperk, toto leto jednoducho musíte mať! "

TASR, 3. júla 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Štefan Puškáš
Kedysi sme si vyberali neviditeľné zlaté retiazky, ktoré pútali pozornosť iba ak na nich visel malý prívesok so začiatočným písmenkom majiteľa. Ak však chcete prilákať zvedavé a obdivné pohľady i toto leto, musíte vyskúšať niečo odvážnejšie. Obrovské náhrdelníky, ktoré hravo nahradia akýkoľvek iný šperk, toto leto jednoducho musíte mať!

Farebnosť je základ


Aj keď si možno myslíte, že veľké náhrdelníky by mali byť v neutrálnych farbách, aby príliš nebili do očí, opak je pravdou. Tieto ozdoby sú totiž stvorené na to, aby boli na očiach každému a aj so všednej blúzky či trička urobia nádherný kúsok oblečenia. Dajte však pozor, aby ste nepôsobili príliš prekombinovane. V jednoduchosti je predsa krása.

Ilustračné foto Foto: TASR/Štefan Puškáš


Náhrdelník namiesto goliera


Toto leto nebudete musieť riešiť goliere na košeliach. Jednoducho vyskúšajte namiesto nich použiť náhrdelník. To isté oblečenie bude vyzerať každý deň inak a vy nebudete pôsobiť opozerane a nudne. Dajte však pozor, aby bolo vašu ozdobu dostatočne vidieť a nezakrývala ju samotná blúzka. Celý efekt by sa totiž úplne stratil.

Ilustračné foto Foto: TASR/Štefan Puškáš


Nesedia vám kamene? Vyskúšajte farebné reťaze


Ak nie ste zvyknutá nosiť výrazné kamene či kvety, nevadí. Novinkou v náhrdelníkoch sú totiž i zlaté či strieborné reťaze, ktoré pôsobia veľmi elegantne a hodia sa i najviac náročnej dáme. Nemusíte nosiť to, čo ostatní. Riaďte sa vlastným vkusom, pretože iba tak sa naozaj ukáže vaše pravé JA.

ODPORÚČAME AJ:
Je vám horúco? Možno nemáte správnu podprsenku a nohavičky
Balerínky, priateľky naše každodenné. Viete ako ich správne nosiť?
Koniec suchým vlasom či spálenej pokožke? Pomôže vám kokosový olej
DIOR radí: Okrúhle plecia a plné prsia, ukážte ich aj vy

Komentáre