Štýl

Chcete svojim vlasom dodať jedinečný objem? Poradíme vám ako

"Mnoho dám má problémy s objemom vlasov. Nech robia čokoľvek, jednoducho pôsobia padnuto, možno až mastne. Čo tak vyskúšať tieto rady?"

Diana Vaculová, 29. apríla 2015 9:00
Foto: TASR/AP
Ak aj vy patríte k ženám, ktoré túžia po objeme hrív, aké je možné vidieť na top modelkách v reklamách, inšpirujte sa spolu s nami. Tieto jednoduché triky vám pomôžu dosiahnuť objem aj bez použitia prípravkoch z vyššie spomínaných reklám.

Čo dokáže fén


Niekedy nie je nič účinnejšie k dosiahnutiu objemu, ako obyčajný fén. Vôbec nevadí, ak máte vlasy vysušené. Zapnite fén so studeným prúdom vzduchu, prehnite sa a zo spodnej strany vlasov fúkajte tak, akoby ste sa ich snažili vysušiť. Stačí vám pár minút a môžete si byť isté, že dosiahnete perfektný objem. Celé to potom môžete zafixovať tužidlom alebo lakom, aby vám objem držal. Úplne ideálne sú krém gély, keďže tie nelepia vlasy.

Prehoďte si ich


Ženy sú zvyknuté nosiť svoje hrivy učesané do určitého stereotypného tvaru. Cestička na bok doprava či doľava. Vlasy si na to však zvyknú a budú časom usadené, nech budete robiť čokoľvek. Preto si ich prehoďte, len tak, bez cestičiek, na stranu. Bude to síce možno na prvý pohľad pôsobiť neupravene, no verte tomu, že budete vyzerať sexi.

Natočte ich


Nepatríte k ženám, ktoré majú obrovské vlny a objem ako svet? Nevadí, zoberte si do rúk kulmu alebo žehličku na vlasy a urobte si nimi vlny. Tie potom rozčešte, aby nepôsobili umelo. Opäť sa prehnite dopredu a vlasy zalakujte zo spodku. Vďaka tomu budú vyzerať prirodzene a objemne. Jednoduché, však?
Zdroj: cosmopolitan.com

ODPORÚČAME AJ:
Najštýlovejšie nechty tejto jari: Tri tipy, ako ich mať
Máte preplnenú skriňu? Staré veci nemusíte vyhodiť
Päť tipov, ako byť stopercentne príťažlivá, bez ohľadu na tvar očí
Päť tipov ako dodať rozpusteným vlasom poriadny šmrnc

Komentáre