Štýl

Dali ste sa ostrihať? Vieme, ako upraviť kratšie vlasy

"Čo s nimi, ak sme si ich dali ostrihať po plecia? Ako takto dlhé vlasy upraviť? "

Eva Frantová, 27. augusta 2016 9:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Najprv túžobne čakáme, kým nám narastú dostatočne dlhé vlasy a keď už dosiahneme želanú dĺžku, vlasy sú buď príliš zničené, aby to vydržali, alebo nás jednoducho daný účes len omrzí. Čo však s nimi, ak sme si ich dali ostrihať po plecia? Ako takto dlhé vlasy upraviť?

V prvom rade záleží na tom, či ste sa rozhodli ostrihať svoju korunu krásy do postupna alebo preferujete vlasy jednej dĺžky. Záleží naozaj len na vás, pre čo sa rozhodnete.

Postupne ostrihané vlasy vyzerajú najlepšie, keď sú mierne zvlnené. Tento efekt netreba siliť použitím kulmy či podobných zlepšovákov. Stačí vám prirodzená schopnosť vlasov vlniť sa a trochu spreju s obsahom morskej soli. Tá totiž vlasom dodá pružnosť, flexibilitu a zároveň ich udrží na mieste.



Rovnako skvele však vyzerá predĺžený „lob“ i ak sú vlasy absolútne rovné. Tento štýl však voľte skôr vtedy, ak sú vaše vlasy zarovnané do jednej dĺžky. Dosiahnete tak prirodzený, uhladený vzhľad bez zbytočného prekombinovania.

The Perfect Lob by @jakebmartin now on hotdresshotmess.com! ▫️ #hairstyle #seattle #haircut #lob

Fotka uverejnená používateľom Bailey • Fashion Blogger (@hotdresshotmess),



Tip na záver: Vysušte si vlasy pomocou okrúhlej kefy a nebudete veriť vlastným očiam. Kefa vlasy uhladí, dostane ich presne tam, kde ich chcete mať a to bez použitia žehličky či kulmy na vlasy, ktoré síce urobia svoju prácu, ale medzičasom vaše vlasy nenávratne poškodia.


ODPORÚČAME TIEŽ:
Ešte stále nepoznáte svoj typ pleti? Skúste tento jednoduchý test
Ako si predĺžiť letné opálenie? Poznáme zopár trikov
EXKLUZÍVNE: Gigi Hadid predstavuje novú kolekciu pre Tommy Hilfiger
Nezabudnite si vo výpredaji kúpiť slip dress, toto leto ich musíte mať

Komentáre