Štýl

Na súťaži Elite Model Look sa po prvý raz predstavia aj muži

"Do najväčšej modelingovej súťaže na svete sa ročne prihlási viac ako 450-tisíc záujemcov z takmer 60 krajín."

Webmagazin.sk, 22. augusta 2014 13:00
Ilustračné foto Foto: ELITE MODEL MANAGEMENT BRATISLAVA

Elite Model Look je najprestížnejšou modelingovou súťažou na svete. Kto sa ocitne v jej finále, môže si slušne pootvoriť vrátka do sveta modelingu, z jej víťazok sa stávajú legendy v tejto oblasti. Michaela Kocianová, Denisa Dvořáková, Zuzana Stráská, Magdaléna Langrová, Adriana Čerňanová či Denisa Dvončová, to je len zopár zvučných mien, ktoré sú so súťažou spojené.

Tento ročník, ktorého finále sa odohrá o necelé dva týždne v Prahe, prináša jednu unikátnu novinku. Po prvý raz sa na móle v úlohe súťažiacich predstavia aj mužskí finalisti zo Slovenska a Českej republiky. Víťazi v mužskej sekcii budú dokonca na podujatí v rámci sveta vyhlásení po prvý raz.

Svetová súťaž, svetové značky


Celkovo 24 finalistiek a finalistov predvedie počas večera kolekcie od svetoznámych dizajnérov a značiek ako Vivienne Westwood, Diana von Fürstenberg, Jean Paul Knott či Joseph. V porote nebudú chýbať osobnosti ako Pavlína Němcová, česká topmodelka a ambasádorka súťaže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2014, Vick Mihaci, prezident siete Elite Model Management, či riaditeľ súťaže Sáša Jány. Čestnou predsedníčkou poroty bude populárna slovenská moderátorka Adela Banášová.

„Som veľmi potešený obrovským záujmom mladých slečien a mužov o súťaž Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR. Z viac ako 8 500 uchádzačov, ktorých sme videli za posledný rok, sme vybrali 24 nádejných adeptov. Verím, že finalisti, ktorí zvíťazia v Španielskej sále, budú úspešne reprezentovať obe krajiny aj na svetovom finále v čínskom Shenzhene, ktoré sa uskutoční v novembri,“ hovorí Sáša Jány.

Informácie poskytla Barbora Beljaková z Elite model management Bratislava.

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Sukne, šaty, šortky a? Tenisky!
Šesť letných pulóvrov, ktoré si zamilujete
Čierna je trendy stále, aj v lete
Päť kúskov, s ktorými na dovolenke zažiarite
Obujte sa pohodlne a trendy
Päť druhov šiat, ktoré toto leto musíte mať!
OBRAZOM: Keď sú nechty umením

Komentáre