Štýl

Februárové počasie potrápi vašu ofinu: Ako jej dodať ten správny štýl?

"Ofinka je síce nezameniteľne štýlový doplnok, je s ňou však veľa práce, a to i za slnečného počasia."

Eva Frantová, 12. februára 2016 13:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Martin Baumann
Chlad, vietor a hlavne dážď vedia znepríjemniť chvíle nejednej ženskej duši. Nielen preto, že sa musíme teplo obliecť a zahaliť svoje krivky, ale i kvôli nášmu mejkapu a hlavne účesu. Ofinka je síce nezamenitelne štýlový doplnok, je s ňou však veľa práce, a to i za slnečného počasia. Ako však dosiahnuť, aby vzerala stále dokonale?

Základ je v správnom fúkaní


Nenechajte sa odradiť a už pri sušení vlasov sa ofine správne venujte. Je podstatné, aby ste ju neustále prečesávali do strán a následne smerom nadol, čím zaručíte jej správny tvar a objem. Nakoniec nezabudnite použiť ten správny sprej na zafixovanie, ktorý zabráni zbytočnej tvorbe statickej elektriny a udrží vašu ofinku na mieste.

Zopár sponiek neuškodí


Ak sa však aj napriek tomu bojíte, čo s ňou vietor dorobí, schovajte si do kabelky zopár sponiek pre prípad, že by sa vietor nakoniec ukázal prudší ako ste predpokladali. Nikdy predsa neviete, čo sa stane a byť vždy pripravená nie je na škodu veci.

Čiapku noste naozaj len v núdzi


Pokrývka hlavy je síce veľkou pomocníčkou, ale pokiaľ nemáte pocit, že naozaj zmrznete, vyskúšajte to radšej vydržať bez nej. Nebude to ľahké, vaša ofinka sa vám však poďakuje. Nielenže sa jej tvar nepokazí, ale predídete i zbytočnému poškodeniu vlasov, ktoré nemajú zbytočné teplo práve v obľube.

Minižehlička? Áno!


A ak už naozaj neviete, čo si počať, vyberte sa do obchodov a oddajte sa čaru minižehličky, exkluzívnej a nadmieru šikovej novinky do kabelky. Vytianete ju hocikde a vaše vlasy tak vždy budú vyzerať perfektne. Nejde o žiaden zázrak, ženy len jednoducho potrebujú pomoc stále.

ODPORÚČAME AJ:
Účes à la Jennifer Aniston nikdy nevyjde z módy. Ako ho dosiahnuť?
Štyri veci, ktoré nesmú chýbať vo vašej kozmetickej taške
Jemné vlny sú opäť trendy, nebojte sa ich vyskúšať
Poškodila vám posypová soľ topánky? Vieme ako ju odstrániť

Komentáre