Štýl

Jeseň v podaní Fera Mikloška bude plná sýtych farieb a lesku

"Vášnivé odtiene červeného vína, charizmatická modrá, honosná zlatá či nežná béžová. Nebojte sa ich dokonca ani odvážne kombinovať, šancu dajte aj výrazným strihom a vzorom."

Veronika Rosputinská, 21. septembra 2014 8:00
Kolekcia jeseň/zima 2014/2015 Foto: Miklosko Fashion Design


Radi sa pri obliekaní inšpirujete odborníkmi? Na to, aby ste zažiarili, nemusíte hľadieť na zahraničné móla, talentovaných dizajnérov máme aj doma. Dnes sme sa vám rozhodli predstaviť novú kolekciu jedného z najznámejších slovenských návrhárov – Fera Mikloška. Jeseň/zima 2014/2015 bude plná sýtych farieb v štýle orientu a kovových odleskov.

Nebojte sa byť výrazná


Hoci z mnohých strán možno počuť, že túto jeseň a zimu bude hitom čierna a šedá, nenechajte sa úplne zlákať. Šedi v jesenných uliciach je dosť aj bez toho, aby sme ju do nich prinášali aj my. Skúste poňať prichádzajúcu sezónu vo veľkom – farebnom štýle, napríklad tak, ako nám to naservíroval Mikloško.

Vášnivé odtiene červeného vína, charizmatická modrá, honosná zlatá či nežná béžová. Nebojte sa ich dokonca ani odvážne kombinovať, šancu dajte aj výrazným strihom a vzorom. Stále majú svoje miesto zvieracie, pre menej extravagantné dámy máme návrh v podobe decentnej geometrie. A pokojne, nech sa lesknú!

Keď hovoríme o štýle, podceniť by ste nemali ani výber doplnkov, ktoré dokážu dodať ten správny šmrc aj tomu najjednoduchšiemu a nenápadnejšiemu outfitu. Túto sezónu sa bez váhania utrhnite z reťaze, nosia sa výrazné šperky, čo sa farieb, veľkostí aj tvarov týka. Kolekciu šperkov od Fera Mikloška si môžete pozrieť v galérii pod článkom.

JESEŇ A ZIMA FERA MIKLOŠKA



ĎALŠIE ČLÁNKY:


Topánková jeseň: Viete, čo na nohy?
Slovenská móda vycestovala, vo Viedni sa predstavili štyri značky
Fashion LIVE! predstaví módne trendy v 29 kolekciách
Vieme, čo bude trendy túto jeseň, pozrite sa na to s nami
Zabudnite na kabelky, túto sezónu sú v kurze vaky
Sedem módnych prešľapov, ktoré sa stali trendmi

Komentáre