Štýl

Dámy sa na inaugurácii prezidenta USA predviedli v štýlových modeloch

"Melania Trumpová mala belasé šaty, pripomínala Kennedyovú. "

TASR, 21. januára 2017 9:00
Melania Trumpová upravuje kravatu svojmu synovi Barronovi Trumpovi pred inauguráciou 45. prezidenta Spojených štátov amerických Donalda Trumpa v centre Washingtonu 20. januára 2017. Foto: TASR/AP
Prvá dáma Spojených štátov Melania Trumpová si na dnešnú inauguráciu svojho manžela obliekla belasý kašmírový kabátik a šaty s falošným rolákom od značky Ralph Lauren, ktorá navrhovala aj viacero nohavicových kostýmov pre Hillary Clintonovú.

"Bolo pre nás dôležité zachovať a osláviť tradíciu vytvárania kultového amerického štýlu pre túto príležitosť," uviedla samotná módna spoločnosť.

Melania mala vlasy jemne vyčesané dohora a jej outfit dopĺňali aj vysoké semišové rukavice taktiež v nebovo modrej farbe a rovnako sfarbené topánky na ihličkovom podpätku.

Nastupujúci americký prezident Donald Trump so svojou manželkou Melaniou prichádzajú na bohuslužbu do Episkopálneho kostola sv. Jána vo Washingtone 20. januára 2017. Foto: TASR/AP


Celkovým štýlom si Melania vyslúžila prirovnanie k svojej dávnejšej predchodkyni, bývalej prvej dáme a zároveň niekdajšej módnej ikone Jacqueline Kennedyovej-Onassisovej, ktorá si na inauguráciu svojho manžela Johna F. Kennedyho v roku 1961 obliekla bledomodré šaty s klobúkom bez striešky v rovnakej farbe.

Ešte pred slávnostným ceremoniálom na Kapitole Trumpovcov privítali na rannom čaji v Bielom dome dosluhujúci prezident Barack Obama s manželkou Michelle, ktorá mala na sebe červenohnedé šaty s krátkym rukávom.




Prvorodená dcéra nového prezidenta Ivanka Trumpová si na inauguráciu svojho otca obliekla biele šaty značky Oscar de la Renta, na ktoré si pripla malý odznak s americkou vlajkou. Biele šaty a dvojradový kabát zvolila aj Trumpova mladšia dcéra Tiffany.

Trumpova niekdajšia demokratická súperka o prezidentský úrad Hillary Clintonová prišla taktiež v bielych šatách od Ralpha Laurena a vo farebne zladenom kabáte.

Bývalý americký prezident Bill Clinton a jeho manželka Hillary Clintonová prichádzajú na inauguráciu 45. prezidenta Spojených štátov amerických Donalda Trumpa v centre Washingtonu 20. januára 2017. Foto: TASR/AP


Celkom odlišný štýl si dnes zvolila Trumpova poradkyňa Kellyanne Conwayová, ktorá na inauguráciu dorazila v bielo-modro-červenom kabáte vo vojenskom štýle od módnej značky Gucci s gombíkmi v tvare mačacích hláv a na hlave mala červený klobúčik. Svoj odev ona sama opísala ako "Trumpovo revolučné oblečenie". Viacerí ho však prirovnávajú skôr k uniformám vojakov z baletu Luskáčik.

Gurrrllll #worstdressed #kellyanneconway #sewerratbarbie

Fotka uverejnená používateľom Edward OZ (@edwoz),




ODPORÚČAME TIEŽ:
VIDEO: BB krém, CC krém, DD krém: Aj vy v nich máte chaos?
Vedci vedia premeniť rádioaktívny odpad na trvácne diamantové batérie
Ich postihnutie im bolo darom i prekliatím. Zvláštni ľudia a ich osudy
Kto vám kradne ponožky? Dozviete sa v českom animáku Lichožrúti

Komentáre