Štýl

Módna inšpirácia: Päť tipov, ako zažiariť túto jeseň

"Počasie nám dokazuje, že leto je neodkladne preč, a tak vám neostáva nič iné len vymeniť váš šatník za ten jesenný. Pýtate sa, čo sa bude nosiť? Začítajte sa zistíte viac."

Diana Vaculová, 29. septembra 2014 14:00
F&F Foto: F&F


Svet módy ani tentoraz nezaspal na vavrínoch a prichádza s novými trendmi. Určite máte vo vašom šatníku kúsky, ktoré fičali minulý rok, nemusíte sa však obávať, veľa z nich vynosíte i teraz. Tak napríklad členkové čižmičky či šik kabáty. Napriek tomu prinášame i nové trendy, ktoré vám vrelo odporúčame. Inšpirujte sa spolu s nami.

Voľnosť


Reč je teraz o nohaviciach. Jesenná sezóna totiž prichádza s novým hitom takzvaných dandy nohavíc, ktoré prezentujú voľnú siluetu. Samozrejme, ak to nie je vaša šálka kávy, môžete siahnuť po voľnejších nohaviciach s rovným strihom, ktoré sú tento rok rovnako in. Ak budú kárované alebo zdobené rôznymi vzormi, rozhodnete zažiarite.
Karen Millen Foto: Karen Millen

Šesťdesiate roky


Áno, móda sa vracia akurát v trochu vylepšenej verzii. Teraz sú trendom opasky, najmä tie hrubé a výrazné. Preto si nimi neváhajte ozdobiť inak jednoduchý outfit. Dodajú vám šmrnc a upozornia na tie najkrajšie krivky ženy.
Parfois Foto: Parfois

Semiš na nohách


O tom, že je tento rok v móde semiš, sme vám už vraveli. Dôležité však je, aby ste vlastnili aspoň jedny semišové topánky. Teraz, kým ešte nie je sneh a až tak často neprší, je ideálny čas na ich nosenie. Či už siahnete po čiernom alebo hnedom semiši, určite si vyčarujte šik look.
Deichmann Foto: Deichmann

Bordó


Tak, ako je in červená farba, ktorej sme sa venovali v našom článku minule, hitom je i bordó, a teda odroda červenej. Tmavá vínová farba, ktorý sa hodí takmer k všetkému, je nositeľná v každej forme. Či už si ju dáte ako spoločenské šaty, kabelku alebo sa v nej zohrejte v teplých jesenných svetríkoch. Jednoducho s ňou nemôžete nič pokaziť. A ešte taký malý tip, výborne vyzerá v kombinácií s bielou!
H&M Foto: H&M

Klasika


Každoročná jesenná a i zimná klasika sú samozrejme kabáty. Tento rok letia najmä také, ktoré majú rovné a jednoduché strihy. Zaujímavosťou však je, že ich v obchodoch nájdete v rôznych, niekedy priam bláznivých farbách. Kto však dôveruje klasike, ten nič nepokazí s čiernym či šedým.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Jeseň v podaní Fera Mikloška bude plná sýtych farieb a lesku
Hitom tejto jesene je červená
Slovenská móda vycestovala, vo Viedni sa predstavili štyri značky
Topánková jeseň: Viete, čo na nohy?
Fashion LIVE! predstaví módne trendy v 29 kolekciách

Komentáre