Štýl

Päť beauty rád, vďaka ktorým budete túto jeseň in

"Byť štýlová a šik už dávno nie je len o pekne zladenom oblečení. Preto sme sa rozhodli prísť s beauty trendmi na túto jeseň. Tu je päť tipov, ako zo seba vyčarovať kráľovnú sezóny."

Diana Vaculová, 1. októbra 2014 6:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Štefan Puškáš


Zvodné oči, veľké pery či pekná pleť? Áno, aj týmto smerom by ste sa mali uberať. Napriek tomu, že si možno hovoríte, že v líčení sa toho zas až tak veľa zmeniť nemôže, my si myslíme opak. Minimálne si treba obnovovať vedomosti o takzvaných „babských radách“ a tiež sa zdokonaľovať vo výbere jednotlivých produktov. Aby ste sa dozvedeli viac, začítajte sa spolu s nami.

Hydratácia


Pamätajte si na tieto slová. Ak chcete mať totiž krásnu pleť, musíte ju poriadne hydratovať! Nehovoriac o prípadoch, keď trpíte alergiami. Olivový olej môže byť vašim dokonalým spoločníkom. No a ďalším produktom, ktorý pomôže snáď v každej situácií, je ružová voda. Vďaka nej bude vaša pokožka pôsobiť sviežo a oddýchnuto aj po namáhavom dni.

Vábivý pohľad


Ten môžete dosiahnuť vďaka kvalitnej špirále a farebnej linke na oči, čo je mimochodom túto jeseň mimoriadne trendy. Ak však chcete vašim riasam dopomôcť, aby mali krajší tvar, prípadne, aby vyzerali dlhšie, použite obyčajnú lyžicu, ktorú nahrejte a priložte k riasam, tie sa podľa nej dokonale vytvarujú.

Vyfarbite sa


Rúže sú jednoducho hitom a z módy nevyjdú asi nikdy. Túto sezónu letia i bláznivejšie farby, takže sa nebojte zaexperimentovať. Nezabúdajte však na kontúrovaciu ceruzku a ak chcete, aby vám rúž na perách vydržal dlhšie a zároveň aby váš look pôsobil prirodzenejšie, siahnite po takých leskoch, ktoré zafixujú ich sýtosť.

Obmieňajte


Reč je kozmetike. Keď si telo na ňu totiž zvykne, časom ako by jej účinky stratili efekt. Ak nemáte problém s rôznymi alergiami, potom sa nebojte zaexperimentovať a obmieňajte. Výsledok určite postrehnete.

A čo s vašou hrivou?


Aj tu vám vieme poradiť pár trikov. Ak patríte ku kučeravým kráskam, ktoré bohužiaľ ich vlasy ani trocha neposlúchajú, vyskúšajte natáčky. Tie budú tentoraz plniť funkciu akéhosi nočného kaderníka, ktorý celkový účes iba dotvaruje. A ak chcete zväčšiť objem vašej hrivy, vyskúšajte triky známych celebrít, ktoré odporúčajú naniesť si na hlavu všetky kozmetické prípravky, urobiť si zábal, nechať v noci pôsobiť a zmyť až ráno. Hor sa do skrášľovania sa!

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Sedem prehreškov voči kráse ženy
Chcete mať krásnu pleť? Nepodceňujte starostlivosť v mladom veku
Chcete mať nohy ako z obrázka? Inšpirujte sa spolu s nami
Čaje a ich zázračné účinky: Tu je päť dôvodov, prečo ich piť
Denisa Lipovská: Desať jednoduchých tipov, ako sa zbaviť tuku

Komentáre