Štýl

Máte už plavky na leto? Päť tipov na tie, ktoré sa stanú hitom sezóny

"Leto sa už blíži, a tak je na čase, aby ste doplnili váš šatník o najmódnejšie plavky. Pozrite sa, čo je hitom tejto sezóny."

Diana Vaculová, 13. apríla 2015 8:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
More, pláže, bazény, voda, pokoj, teplo. Kto z vás by sa netešil na leto? Ešte predtým, než príde, by ste však mali skontrolovať svoj šatník. Máte v ňom šik plavky? Začítajte sa spolu s nami a zistite, aké sa budú nosiť a aké sú najvhodnejšie pre váš typ postavy.

Zakryjú väčšie bruško


Mnoho žien má komplexy zo svojho bruška. Aj s tým vám môžu pomôcť vhodné plavky. Vyskúšajte také, ktoré majú vysoký pás a vršok pútajúci pozornosť. Táto kombinácia vám zaručí, že budete pri vode vyzerať ako sexi kosť.
Foto: Plavky


Zvýraznia prsia


Máte menšie prsia a chcete, aby pôsobili opticky väčšie? Módni návrhári mysleli aj na takýto problém. Preto prišli s plavkami, ktoré sú na to ako stvorené. Pozor by si však pri nich mali dať dámy, ktoré majú naopak väčšie prsia. Plavky totiž nemusia na nich tak dobre držať.
Foto: Jennyfer


Vyskúšajte jednodielne plavky


Jednodielne plavky už dávno nie sú navrhované len pre staršie dámy. Pokojne ich vyskúšajte i vy! A nemusí to byť preto, že by ste chceli niečo skryť. Jednoducho sú šik a niekedy je menej viac, takže ani nemusíte ukázať celé telo, a predsa budete sexi.
Foto: F&F


A čo vzory?


Vzory sú samozrejme stále in. Takže po nich môžete pokojne siahať. Najmä po tých zaujímavých letných, ktoré vás rozžiaria. A nebojte sa experimentovať aj keď už nemáte dvadsať.
Foto: Reserved


Zaujímavá klasika


Táto klasika z módy nevyjde nikdy. Obyčajný jednoduchý strih a biela farba! Čo vy na to? Samozrejme siahajte po takých plavkách, ktoré neostanú po namočení priesvitné, pretože to by ste určite nechceli. Pri výbere teda dbajte na materiál a kvalitu.
Foto: H&M

Zdroj: Cosmopolitan

ODPORÚČAME AJ:
V minulosti boli pohromou, teraz sa nosia: Oprášte tieto beauty triky
Máte problémy s čiernymi bodkami? Zbavte sa ich
Ružové kúsky, ktoré nesmú chýbať žiadnej žene: Máte ich?
Dámy pozor: Toto je najdôležitejšie beauty desatoro všetkých čias

Komentáre