Štýl

Chystáte sa na last minute? Inšpirujte sa plavkami zo svetových mól

"Neónové odtiene, štrasové ozdoby aj asymetrické strihy – takto vidia plavkové trendy návrhári. My sme pre vás pripravili malý výber."

Webmagazin.sk, 28. augusta 2014 12:00
Foto: TASR/AP Photo


Mnoho ľudí sa na dovolenku nevyberá počas letných mesiacov, ale až v septembri. Dôvodom môžu byť nižšie ceny pobytov, ale aj menej zaľudnené pláže, keďže rodinky s deťmi majú začiatkom školského roka iné povinnosti. Práve pre vás, ktoré sa na dovolenku ešte len chystáte, sme pripravili malú plavkovú inšpiráciu zo svetových mól.

V prvom rade si ale musíte uvedomiť, že nie každý trend je to pravé orechové aj pre vás. Je možné, že na modelkách s ideálnymi mierami vynikne každý extravagantný kúsok, na žene „z mäsa a kostí“ môže nesprávne zvolený model narobiť viac škody, ako osohu.

Tri trendy leta


Najväčším hitom sezóny sú najmä asymetrické strihy, ktoré však odporúčame vytiahnuť až na večerné kúpanie. Celodenný pobyt na slnku v tomto type plaviek by vás totiž mohol stáť veľmi zvláštne opálenie.

Foto: TASR/AP Photo
Ak sa na takúto dávku extravagancie necítite, skúste jednoduchší strih s výraznejšou, napríklad neónovou farbou, prípadne výrazným vzorom. Toto leto popri námorníckych pásikoch „letia“ kvety a geometrické tvary.

Foto: TASR/AP Photo
Treťou kategóriou sú plavky metalické – zlaté, strieborné či bronzové alebo plavky s aplikáciami – kovové a štrasové kvietky a podobne. Pri týchto plavkách si tiež dávajte pozor, ak sa ozdoba na slnku nahreje a vy sa pohnete, môže vás nepríjemne popáliť.

TAKTO VIDIA TRENDY NÁVRHÁRI





ĎALŠIE ČLÁNKY:


Módna inšpirácia: Šesť letných pulóvrov, ktoré si zamilujete
Módna inšpirácia: Čierna je trendy stále, aj v lete
Módna inšpirácia: S týmito potlačami vždy zažiarite
Módna inšpirácia: Päť kúskov, s ktorými na dovolenke zažiarite
Módna inšpirácia: Oblečte sa do MAXI kúskov
Módna inšpirácia: Päť tipov, ako zažiariť v šortkách
Módna inšpirácia: Obujte sa pohodlne a trendy
Módna inšpirácia: Päť druhov šiat, ktoré toto leto musíte mať!

Komentáre