Štýl

Šesť zázračných tipov, ako zakryť nedostatky a mať pás ako prútik

"Ak sa vám do letnej sezóny nepodarilo zhodiť nadbytočné kilá, nezúfajte. My vám totiž prinášame šesť tipov, ako ich môžete dokonale skryť. Stačí sa inšpirovať."

Diana Vaculová, 16. júla 2014 6:00
Karen Millen Foto: Karen Millen


Mať tie správne kúsky v šatníku neznamená iba to, že sa vám v ňom budú hemžiť šik veci. Dôležité je, aby obsahoval oblečenie, ktoré môže slúžiť aj ako kamufláž. Napríklad vtedy, keď vaše bruško nemá tie správne miery. Prinášame vám šesť tipov na šatstvo, ktoré musíte mať, ak chcete, aby váš pás pôsobil za každých okolností tak, akoby mal 60 centimetrov.

Stop čiernej


Je pravda, že vďaka čiernej budete vyzerať opticky štíhlejšia. Tentoraz však na ňu zabudnite. Zakúpte si dvojfarebný top, najlepšie taký, ktorého vrch je bledší než spodok. Vynikajúco to vyzerá najmä, ak sú farby trička v jednom tóne. Okrem toho, že v takomto tope zažiarite, nik si vášho bruška ani len nevšimne. Vynikajúcou voľbou je aj tieňovaná rifľová košeľa.
New Yorker Foto: New Yorker

Nie je sako ako sako


Širšie bruško sa dá zamaskovať aj so správne zvoleným sakom. Na letné večery bude vašim neodlúčiteľným spoločníkom. Pozor si však dajte pri jeho výbere. Najvhodnejšie je také, ktoré sa zužuje v oblasti vášho bruška a ktorého dĺžka končí približne pri vašich bokoch.
Reserved Foto: Reserved

Krátka bunda


Prekvapivo je to práve krátka bunda, ktorá dokáže urobiť s vašimi nedostatkami zázraky. Nemôže byť však hocijaká. Vsaďte na rovný strih, výraznú potlač a dĺžku končiacu v úrovni pásu. Vždy ju noste rozopnutú a dolaďte ju jednoduchým topom. Budete vyzerať fantasticky!
H&M Foto: H&M

Čo dokáže správne tričko


Väčšie bruško naozaj nejde dokopy s obtiahnutými elastickými topmi. Zato taký satén, ten vie, ako skryť večerné prejedanie sa čokoládou. Voľné a vzdušné materiály, to je to, po čom by majiteľky širších bokov a väčšieho brucha mali siahnuť. Ak takéto problémy nemáte, predsa len si jedno zakúpte. Na letné dni je ako stvorené!
Jennyfer Foto: Jennyfer

Nariaste sa


Neodmysliteľnou súčasťou leta je nosenie šiat. Vo vašom prípade však nie len tak hocijakých. Ak chcete, aby váš pás pôsobil tak, ako pás Sissi, zvoľte si šaty, ktoré budú nariasené. Nadbytočné kilá výborne skryjú aj výrazné potlače, atypické strihy či nepravidelné vzory.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Sukňa ako pre vás stvorená


Tou je rozhodne tá áčková. Najlepšie, ak bude skladaná. Prečo? Takýto typ sukne dokonale skryje širší pás aj boky. Ak si k nej vezmete úzky top, ktorý do nej zapravíte, váš outfit bude vyzerať perfektne.
F&F Foto: F&F

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Desať pravidiel, vďaka ktorým budete vždy vyzerať očarujúco
Chcete, aby vaše nohy vyzerali dlhšie? Inšpirujte sa!
Štyri tipy, ako si vhodným strihom oblečenia vylepšiť krivky
Nohavicové desatoro pre každú ženu
Päť tipov, ako sa dopracovať k sexy postave

Komentáre