Štýl

Módna inšpirácia: Päť tipov na kabáty podľa vašej chuti

"Kabátová sezóna je tu, a preto by ste mali vedieť, ktoré sú tento rok v kurze. Extravagancia či jednoduchosť? Dozviete sa nižšie, začítajte sa spolu s nami!"

Diana Vaculová, 20. októbra 2014 8:00
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer


Ešte predtým, než príde nekonečná a tuhá zima privítame jeseň s jej trendy kúskami. Ktoré to tento rok sú? No predsa šik kabáty. Neviete, po akých máte siahnuť? Prinášame vám päť tipov. Inšpirujte sa spolu s nami!

Šedá myš


Možno si poviete, že v kabátiku v odtieni sivej budete pôsobiť ako nevýrazná šedá myška. Pozor, ste na omyle. Veď samé dobre viete, aké sú teraz odtiene sivej in (hlavné tých päťdesiat, všakže?). Preto neváhajte a siahnite po kabátiku práve v tomto odtieni. Budete sexy!
F&F Foto: F&F

Vyfarbite sa


Tie dámy, ktoré majú rady farebnosť a vlastne tak i celú jeseň vnímajú, ako zmes farieb, nech sa neboja vyfarbiť. Červená, žltá, hnedá či oranžová? Všetky sú in. Táto sezóna patrí všetkým farbám v skicári. Takže sa nebojte ozvláštniť váš šatník i o takéto zaujímavé kúsky.
Jennyfer Foto: Jennyfer

Krátky či dlhý? Oba!


Ešte stále ste sa nerozhodli, či vás bude zohrievať kabátik pod pás alebo ten, čo siaha až ku kolenám? Nuž, trendy sú oba. Najlepšie je, ak ich budete striedať. Krátke sa hodia napríklad k džínsom a členkovým topánkam, dlhé dodajú eleganciu každému looku.
H&M Foto: H&M

V jednoduchosti je krása


Čierna je sexy, je šik a je to jednoznačne nevymierajúci hit. A to nie iba na kabátoch. Veď samé dobre viete, ako sa pohodlne cítite v čiernych oblečkoch, ktoré nielenže perfektne tvarujú vašu postavu, ale zároveň vám dodávajú aj akýsi šmrnc. A ak v nich chcete zažiariť i tento rok, zaobstarajte si také, ktoré sú doplnené o kožušinku alebo kožušinové prvky.
Desigual Foto: Desigual

Experimentujte


Vzory, farby, nenápadné zapínanie, kombinácia s koženými prvkami či dokonca tvíd. Je to len vaša voľba, nezabúdajte však na fakt, že žena vždy vyzerá najlepšie v tom, v čom sa cíti ako vo vlastnej koži. Takže, čo to bude tento krát pre vás milé dámy?
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer


ODPORÚČAME AJ:
Tieto doplnky vám počas jesene nesmú chýbať
Módna inšpirácia: Päť farieb, ktoré na nás chlapi milujú
Čiernobiela kombinácia je hitom: Privítajte jeseň v týchto farbách

Komentáre