Štýl

Módna inšpirácia: S týmito potlačami vždy zažiarite

"Trendy sa menia z minúty na minútu. No aj vo svete módy existujú stálice, ktoré budú vždy šik. Vybrali sme pre vás päť potlačí, s ktorými nikdy nič nepokazíte. Inšpirujte sa."

Diana Vaculová, 21. júla 2014 14:00
Karen Millen Foto: Karen Millen


Každej z vás sa to už asi niekedy stalo. Kúpili ste si nejaký módny hit a mali ste ho oblečený raz. Potom už buď nebol až tak trendy, alebo ste sa s ním jednoducho nedokázali stotožniť. Tomu však môže byť koniec, keď vsadíte na kúsky, ktoré budú vždy in. Tu je päť potlačí, ktoré nikdy nevyjdú z módy.

Prúžky


Okrem toho, že pruhy na oblečení vyzerajú fantastiky, prikladá sa im aj iná dôležitá úloha. Dokážu opticky predĺžiť nohy. Či už teda siahnete po námorníckom tope alebo po vertikálnych pruhoch na nohaviciach, môžete si byť isté, že budete vyzerať fantasticky.
H&M Foto: H&M

Objavte v sebe šelmu


Mnoho žien považuje tigrovaný vzor za vulgárny. Ak si však správne zvolíte kúsok, ktorý bude zdobený takouto potlačou, určite zažiarite. Trendy pôsobí najmä overal, voľnejšie nohavice či blazer. Nezabúdajte však na to, že tigrovaná potlač je sama o sebe dosť výrazná, a preto ju dolaďte radšej menej nápadnými kúskami. Ideálne je obyčajné čierne tričko alebo menej výrazný svetrík.
New Yorker Foto: New Yorker

Ozdobte sa kvetmi


Na jar a v lete sú ideálnou potlačou kvety. Najmä tie farebné. Módni návrhári však nezabudli ani na zvyšné dve ročné obdobia a prišli s nápadom floral print, ktorý tiež využíva vzory kvetín, no v tmavých odtieňoch. Tak či onak, kvety jednoducho nikdy nesklamú.
F&F Foto: F&F

Tartan


Geometrické tvary budú naozaj vždy in. O tom vedia aj Škóti, ktorí nosia tartan už niekoľko rokov. My sa nimi môžeme len inšpirovať. V lete si ho dajte napríklad v podobe šiat či krátkych nohavíc.
Reserved Foto: Reserved

A bodka


Našou bodkou na záver sú odevy zdobené práve bodkovanou potlačou. Dokážu byť ideálnym doplnkom oficiálneho outfitu, okrem toho vedia prinavrátiť do vašich lookov aj to správne množstvo retra. Bodky jednoducho nikdy nevyjdú z módy.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Módna inšpirácia: Päť kúskov, s ktorými na dovolenke zažiarite
Módna inšpirácia: Oblečte sa do MAXI kúskov
Módna inšpirácia: Päť tipov, ako zažiariť v šortkách
Módna inšpirácia: Obujte sa pohodlne a trendy
Módna inšpirácia: Päť druhov šiat, ktoré toto leto musíte mať!
Módna inšpirácia: Nahoďte sa na letné festivaly

Komentáre