Štýl

Nebaví vás skrývať podprsenku? Túto jeseň si prídete na svoje

"Podprsenku už totiž nemusíte nosiť len pod tričkom či blúzkou, práve naopak. Ukážte ju svetu, Webmagazín vám dáva zelenú! "

Eva Frantová, 24. októbra 2016 10:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Hitom tejto jesene nie sú len crop topy či lesklé čižmy, ale i niečo, čo by sme ešte pred pár mesiacmi považovali za nemožné. Podprsenku už totiž nemusíte nosiť len pod tričkom či blúzkou, práve naopak. Ukážte ju svetu.

Novým trendom nielen módnych prehliadok je možno okázalé, no o to zaujímavejšie kombinovanie viditeľnej podprsenky, ktorá svojou neobyčajnosťou dotvára jednoduchosť trička pod ňou.



Ide hlavne o to, aby ste si zvolili tú správnu podprsenku Nie každá je totiž vhodná na to, aby ste ju ukázali celému svetu. Pri tomto trende je najvhodnejšie zvoliť si braletku, ktorá neobsahuje nič viac ako jemnú čipku a jednoduché biele tričko či blúzku zviditeľní, dozdobí alebo jej pridá to, čo tak nejak celkovému dojmu z vášho outfitu chýbalo.



Pozor si však dajte na jedno. Ak sa rozhodnete pre tento kontroverzný módny výstrelok, nechajte ostatok outfitu pôsobiť nanajvýš ležérne. Nechcete predsa vyzerať prekombinovane. Pokiaľ totiž ide o braletky na tričkách, menej je niekedy viac.

all funky & stuff

Fotka uverejnená používateľom Alaina Colleen Aylward (@alainacolleen),



Nie vždy všetko vyjde podľa vašich predstáv a to, čo v jednej chvíli môže pôsobiť trendy sa pri nesprávne zvolenej podprsenke ľahko zmení na faux-pas. Musíte si zapamätať, že braletka áno, no push-upka je jednoznačné "no go."

#viewhouselodo #CupidCrawl #autismcolorado #braovershirt

Fotka uverejnená používateľom Brittany R. (@gambino_prosecco),



<
b>ODPORÚČAME AJ:
Ste nespokojná so svojím výstrihom? Vytvorte si väčšie prsia
Revolúcia v aplikácii trblietavého laku: Poznáte aj vy tento trik?
VIDEO: Sexi spodná bielizeň nie je nič pre vás? Možno zmeníte názor
Tekvicová neletí len v Starbuckse, na jeseň si ju doprajte aj na hlave

Komentáre