Štýl

Nielen kráľovná ľudských sŕdc, ale i módna ikona. Oblečte sa ako Diana

"Milovaná i nenávidená, avšak vždy dobre oblečená. Chcete aj vy žiariť ako Diana? Pozrite sa s nami na najštýlovejšie kúsky garderóby princeznej Diany"

Eva Frantová, 6. júla 2015 10:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Presne 54 rokov by minulú stredu oslávila najobľúbenejšia členka kráľovského dvora princezná Diana. Avšak kvôli tragickej autonehode sa jej aktívny a charitou naplnený život skončil už v roku 1997. Pravdou však je, že nielen Angličania, ale ľudia po celom svete na ňu nikdy nezabudnú. Akoby aj mohli, keď bola jednou z najviac sledovaných osobností 90. rokov. Milovaná i nenávidená, avšak vždy dobre oblečená. Chcete aj vy žiariť ako Diana? Pozrite sa s nami na najštýlovejšie kúsky garderóby princeznej Diany.

Jednoduché čierne šaty


To, čo nesmie chýbať v šatníku žiadnej ženy vedela i Diana. Jednoduché čierne večerné šaty. Či už sa rozhodne pre kokteilky alebo takzvanú dlhú verziu, podstatné je, aby ste sa cítili dobre. Princezná Diana obľubovala dlhšiu verziu týchto šiat s jemným decentným výstrihom, ktorý dodával prsiam tú správnu oporu i tvar.

Ilustračné foto Foto: TASR/AP


Obyčajné biele šortky nič nepokazia


Ak neviete, čo si obliecť na prechádzku po parku, či piknik s priateľmi, urobte to ako naša módna ikona. Diana sa rada cítila pohodlne o čom svedčia i jej outfity, v ktorých navštevovala chorých na svojich misiách. Ľahký materiál a pohodlný strih tvorili základ jej každodenného šatníka. Ak nechcete pôsobiť obyčajne, skúste skombinovať šortky s výraznou blúzkou a je po probléme.

Ilustračné foto Foto: TASR/AP


Trblietavé s vypchatými ramenami


Ak patríte medzi dámy so slabosťou na trblietavé veci, skúste si trblietavé šaty so zahalenými plecami, aké obľubovala princezná Diana. Ak máte dostatok odvahy, vyskúšajte i kombináciu s vypchávkami, ktoré vám dodajú vážnosti a elegancie. Pozor však, aby ste to neprehnali, nechcete predsa pôsobiť ako vojak.

Ilustračné foto Foto: TASR/AP


ODPORÚČAME AJ:
Je vám horúco? Možno nemáte správnu podprsenku a nohavičky
Balerínky, priateľky naše každodenné. Viete ako ich správne nosiť?
Klobúky sú opäť v móde: Na kráľovských dostihoch o tom vedia svoje
Zvádzajte perami: Stačí si vybrať ten správny rúž

Komentáre