Štýl

Omrzelo vás ombre? Vyskúšajte pieskové vlasy od Lei Mischele

"Ak chcete naozajstnú, no pritom stále prirodzenú zmenu, vyskúšajte najnovší trend vo farební vlasov a oddajte sa čaru pieskových vĺn."

Eva Frantová, 20. mája 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Henrich Mišovič
Ombre, balayage, plastické melírovanie. To všetko sme tu už mali. Ak však chcete naozajstnú, no pritom stále prirodzenú zmenu, vyskúšajte najnovší trend vo farbení vlasov a oddajte sa čaru pieskových vĺn.

Ako na to?


Podstatné je, aby vaše vlasy neboli už vopred farbené, a to hlavne pokiaľ ide o bledšie odtiene. Každá z nás totiž vie, že peroxid vlasy vysušuje, a preto by im ďalšie nanášanie farby len uškodilo a efekt by nebol dostatočne prirodzený.

Thank you so much @nikkilee901 and all my girls at @ninezeroone salon for my gorgeous new //sandy summer// locks! #Love

Fotka uverejnená používateľom Lea Michele (@msleamichele),




Brunetky sú vo výhode


Ak patríte medzi hnedovlásky či nebodaj vlastníte naozaj tmavé "háro", efekt pieskových vlasov na vašej hlave naozaj vynikne. Ide totiž o zosvetlenie celkovej farby vlasov použitím jemného množstva melíru, ktorý však vlasy naozaj rozžiari a navodí pocit jemne vytiahnutej, prirodzene pôsobiacej farby.

Aký je rozdiel medzi ombre ako pieskovými vlasmi?


Ombre na rozdiel od pieskovania nezačína už pri korienkoch vlasov, práve naopak. Väčšinou sa nanáša od stredu a smerom ku končekom jeho intenzita silnie. Zatiaľ čo pri pieskových vlasoch ide o zmenu farby po celej dĺžke vlasu, a teda od korienkov až ku končekom.

Ako sa o farbu starať?


Keďže ide o melírovanie, vlasy treba po kúre podstatne viac vyživovať. Nezabudnite na pravidelné masky, zábaly, používanie kokosového oleja minimálne dvakrát do týždňa, najlepšie na noc a samozrejme vhodný kondicionér.

ODPORÚČAME AJ:
Sprej na nechty: Lakovanie nikdy nebolo jednoduchšie
Čo o vás hovorí tvar vašich nechtov? Budete prekvapená
Ako dosiahnuť sivé vlasy bez farbenia? Jednoducho
Rozbitý púder? Nemusíte ho hneď vyhodiť

Komentáre