Štýl

Päť tipov ako dodať rozpusteným vlasom poriadny šmrnc

"Patríte k dámam, ktoré sa lepšie cítia s rozpustenou hrivou? Čo tak tento stereotyp trochu ozvláštniť? Inšpirujte sa našimi piatimi tipmi a budete vždy krásne a šik."

Diana Vaculová, 20. apríla 2015 11:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Je pravda, že mať rozpustené vlasy nám, ženám, do určitej miery pridáva sexappeal. No nie, ak vaša hriva pôsobí, akoby práve zmokla. Preto jej treba dodať ten správny šmrnc.

Vlny


Nosíte vyžehlené vlasy? Tak na to zabudnite. Vlny dodajú vašej hrive dokonalý objem a prirodzený look, tak načo ich zbytočne žehliť. Ak máte prirodzene rovné vlasy, potom si ich skúste za pomoci tužidla, fénu a kulmy natočiť, no samozrejme do prirodzených vĺn, aby ste nevyzerali ako bábika. Vlny jednoducho letia.

Klobúk


Nič nedokáže lepšie doladiť rozpustené vlasy, ako pekný klobúk. Najmä v lete je to jeden z tých hitov, ktorý sú nielen trendy, no zároveň vás ubráni aj pred úpalom či pred ostrými lúčmi, z ktorých tak často žmúrite oči. Slúži teda aj ako perfektná náhrada okuliarov. Prečo nie?
Foto: F&F

Stred hlavy


Aj vy celý život nosíte vlasy s ofinou začesanou na bok? A čo tak sa učesať na stred hlavy? Práve takto rozdelené vlasy, ideálne ak sú aj vlnité, pôsobia skutočne šik. A prečo? Lebo to vyzerá prirodzene. V jednoduchosti je krása.

Šik doplnok


Ak chcete byť in, potom musíte mať vo svojej zbierke zaujímavé čelenky. Hitom sú napríklad tie z kvetov, ale samozrejme nič nepokazíte ani s inými zaujímavými doplnkami do vlasov. Treba experimentovať a nakoniec samé zistíte, čo sa najviac hodí práve vám.
Foto: H&M

Vyskúšajte šatku


Určite máte v šatníku kopec pekných šatiek. Čo tak si z nich vytvoriť mini turban na hlave? Alebo si ju len uviazať na spôsob čelenky okolo hlavy? Všetko pôsobí mimoriadne trendy, je len na vás, ako popustíte uzdu vašej fantázií.
Foto: Karen Millen

Zdroj: Cosmopolitan.com

ODPORÚČAME AJ:
Vyskúšajte tento trendy účes: Všetko, čo na to potrebujete, máte doma
Máte už plavky na leto? Päť tipov na tie, ktoré sa stanú hitom sezóny
Zvýšte svoju príťažlivosť: Jednoducho a lacno to dokáže každá žena
Ružové kúsky, ktoré nesmú chýbať žiadnej žene: Máte ich?

Komentáre