Štýl

Problematická pleť sa nenosí, skúšali ste už detský púder?

"Akné sa ťažko maskuje, po pár hodinách preráža svojou červeňou i korektor, čo nám na sebavedomí dvakrát nepridá. "

Eva Frantová, 30. júla 2015 8:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Radovan Stoklasa
Nech robíme, čo robíme, niekedy sa, či už v dôsledku výkyvov hormónov alebo prílišného stresu, jednoducho vyhádžeme. Ani jedna z nás však tieto obdobia nemá rada. Akné sa totiž nielenže ťažko maskuje, ale po pár hodinách preráža svojou červeňou i korektor, a to nám na sebavedomí dvakrát nepridá. My vo Webmagazíne však poznáme recept aj na takéto nepríjemnosti. Zoznámte sa s detským púdrom.

Nielenže vonia, ale i pomáha


Áno, používa sa na detskú pokožku, ktorá je po ňom nádherne prevoňaná a hebká. Avšak tento malý zázrak sa nevyznačuje iba svojou vôňou, ale i zázračnými antibakteriálnymi a vysušujúcimi vlastnosťami, ktoré pri kontakte s problematickou pleťou dokážu aj nemožné.

Najlepšia je aplikácia na noc


Ak chcete, aby bola „púdrová kúra“ nanajvýš účinná, vyskúšajte si ju aplikovať na noc. Nielen preto, že púder je viditeľnej bielej farby a na ulicu je absolútne nevhodný, ale aj kvôli dlhodobejšiemu účinku. V noci si vaša pleť oddýchne, nie je namáhaná a môže ľahšie dýchať. Preto sa i detský púder ľahšie dostane do hlbších vrstiev pokožky.

Nehanbite sa, pre krásu niečo obetovať treba


Ak vám nie je príjemné behať po dome s bielou tvárou ako od múky, zahoďte predsudky. Je to predsa len púder a vy túžite po krásnej pleti. Ak sa vám aj niekto bude spočiatku smiať, určite konečný výsledok ocení. Máme to overené.

ODPORÚČAME AJ:
Tisíc receptov na spálenú pokožku, ktorý je ten pravý?
Chystáte sa na predĺžený víkend? Vieme, čo vám v taške nesmie chýbať
Neviete, čím ešte prekvapiť? Skúste plavky na zips
Je vám horúco? Možno nemáte správnu podprsenku a nohavičky

Komentáre