Štýl

Rifľovina ovládla jar: Tieto kúsky vám v šatníku nesmú chýbať

"Každá z vás má doma určite nejaké tie džínsy. No čo tak trošku zaexperimentovať s denim prvkami? Inšpirujte sa spolu s nami a vyskúšajte aj takéto kúsky."

Diana Vaculová, 17. apríla 2015 11:00
Foto: Marks and Spencer
Denim patrí k tým prvkom šatníka, ktoré budú jednoducho vždy in. Samozrejme, s malými obmenami, no môžete sa spoľahnúť, že s nimi nepokazíte nič. Preto sme sa vám rozhodli priniesť také tipy, ktoré si budete môcť dať na seba napríklad aj o rok. Začítajte sa spolu s nami a zistite viac.

Trendy overál


Nie je nič lepšie, ako rifľový overal. Nielenže si k nemu môžete obuť tenisky, baleríny, ba dokonca aj lodičky či elegantné sandále, no okrem toho je vhodný takmer na každú príležitosť. Či už na prechádzku, do práce alebo večer do baru. Vyberte si teda, či zvolíte elegantnejší alebo športovejší outfit a podľa toho ho dolaďte trendy opaskom či zaujímavými doplnkami.
Foto: H&M


Rifľová bunda ako ju nepoznáte


Každý z nás si asi dobre pamätá denim bundy s gombíkmi. Ale čo tak vsadiť na vetrovku so zipsom? Tá pôsobí oveľa elegantnejšie aj modernejšie. Vyskúšajte tento trendy kúsok zaradiť aj do vášho šatníka a určite neoľutujete.
Foto: Marks and Spencer

Šortky


Džínsové šortky sú asi tou najväčšou klasikou, ktorá jednoducho nikdy neomrzí. Stačí si k nim dať blúzku, pekný náhrdelník, baleríny a budete vyzerať šik. Rovnako dobre budú však pôsobiť aj s teniskami, športovým tričkom a bundičkou. Jednoducho s rifľovými šortkami nepokazíte skutočne nič.
Foto: Jennyfer

Sexi minisukňa


Tak takúto sukňu by ste určite mali mať vo svojom šatníku. Vršok do nej zapravte, dajte si výrazné doplnky a zažiarite! Outfity s ňou sa tvoria snáď samé od seba, no vyzerajú ako od profesionálov. Nebojte sa experimentovať.
Foto: Reserved

Blúzka


Tak veru, blúzka už dávno nemusí byť iba z elegantných látkových materiálov. Pokojne si dajte na seba aj rifľovú. Zvyšok looku prispôsobte tomu, kam práve idete a môžete si byť isté, že budete vyzerať skvelo. S denim to ani inak nejde.
Foto: Karen Millen

Zdroj: Elle.cz

ODPORÚČAME AJ:
Vyskúšajte tento trendy účes: Všetko, čo na to potrebujete, máte doma
Máte už plavky na leto? Päť tipov na tie, ktoré sa stanú hitom sezóny
Zvýšte svoju príťažlivosť: Jednoducho a lacno to dokáže každá žena
Ružové kúsky, ktoré nesmú chýbať žiadnej žene: Máte ich?

Komentáre