Štýl

Nezabudnite si vo výpredaji kúpiť slip dress, toto leto ich musíte mať

"Ako tieto šaty vyzerajú a prečo sú jednoducho nutnosťou?"

Eva Frantová, 15. augusta 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: instagram.com
Ľahké vzdušné šaty z jemnej látky v kombinácii s čipkou už nemusia byť iba do postele. Ak si trúfate byť zvodná a elegantná zároveň, vyskúšajte hit tohto leta – slip dress. Ako tieto šaty vyzerajú a prečo ich jednoducho musíte mať?

Výnimočne sexi


Tieto ľahké šaty sa hodia na piatkový večer rovnako ako na večeru vo dvojici. Buďte zvodná a nechajte vyniknúť vaše krivky. Slip dress totiž jednoducho zvýraznia vaše plecia, oblasť dekoltu a kolien. Kombinácia čipky spoločne s tenkými ramienkami je presne tým, čo z vás spraví kráľovnú večera.



Čo pod ne?


Dôležitý je i výber vhodnej spodnej bielizne. Nezabúdajte, že podprsenka bez ramienok je základ, ktorý musíte mať. Podstatou slip dress je ich ľahkosť, ktorú by ramienka navyše iba pokazili. Zvoľte preto jednoduchú a ľahkú čipkovanú podprsenku či nohavičky, ktorá len zjemní celkový výsledok a vy sa budete cítiť mimoriadne sexi.



Aká farba?


Slip dress sa už vyrábajú v najrôznejších kombináciách, preto si vyberte tú, ktorá vám najviac vyhovuje. Obľúbená ja farba červeného vína či zlatá, ktorá ešte viac zvýrazní vaše opálenie a vám dodá zdravý a sexi vzhľad.

#stylebloggers #styleinspiration #cardigan #slipdress #trainers #edgy

Fotka uverejnená používateľom BELLA (@bellablackrock),



ODPORÚČAME AJ:
Máte už vo svojom šatníku braletku? Ak, nie robíte chybu
Trápi mastná ofina v lete i vás? Skoncujte s tým
Pripravte svoje pery na matný rúž domácim peelingom
Buďte trendy a oblečte si kuloty, sú neskutočne in

Komentáre