Štýl

Tri tipy, ako sa stať bohyňou vianočného večierka

"Ak ešte stále neviete, čo si vo sviatočný večer vziať na seba, Webmagazín má pre vás zopár úžasných tipov, ktoré z vás urobia bohyňu večierka za pár minút."

Eva Frantová, 28. novembra 2015 8:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Sviatky sa blížia jedna radosť a nielen v práci či v škole, ale i medzi rodinou či kamarátmi sa šíria pozvánky na jedinečné predvianočné večierky. Ak ešte stále neviete, čo si v tento výnimočný večer vziať na seba, Webmagazín má pre vás zopár úžasných tipov, ktoré z vás urobia bohyňu večierka za pár minút.

1. Trošku odhaľte, trošku nechajte pracovať fantáziu


Najnovším a najtrendovejším spomedzi súčasných topov je určite kombinácia čipky a priesvitnej látky. Táto verzia vytvára neskutočne elegantný dojem, ktorý však vonkoncom nie je príliš, ak sa chystáte na firemnú vianočnú oslavu či na pohár vína s kamarátkami, ktoré ste večnosť nevideli.

2. Skladaná sukňa nesmie chýbať


Ak nie ste práve fanúšičkou priesvitných topov, ktoré by nebodaj ukázali to, čo vystavovať ani náhodou nechcete, vyskúšajte zabodovať trochu inak. Dlhé skladané či vejárové sukne sú v predvianočnom období viac než len v móde. Zabehnite do obchodu a skúste sa poobzerať, ktorá z nich vám najviac padne do oka. Dlhá, krátka či taká akurát? Je to len na vás.

3. Zamilujte sa do glitrov


Aj vy ste sa beznádejne zamilovali do glitrov a neviete si pomôcť? Riešenie je jednoduché. Skombinujte z nich vyrobený top či nebodaj sukňu s niečim absolútne jednoduchým, čo všetku pozornosť upúta práve tam, kde ju chcete mať. Pri glitroch je základom neprehnať to s kombinovaním farieb či vzorov, nechcete predsa pôsobiť ako bábika vo výklade.

ODPORÚČAME AJ:
Blíži sa vianočná party? Zvádzajte očami à la Adele
Už žiadne vstávanie: Vytvorte si úžasné vlny počas spánku
Rande vašich snov: Čo so sťahovacími nohavičkami po večeri?
Zapletený vrkoč je stále in, teraz však ešte viac rozcuchaný

Komentáre