Štýl

Tieto kúsky teraz fičia vo svete, máte ich v šatníku?

"Módni návrhári to na mólach poriadne roztočili. Prišli so skutočne krásnymi kúskami, ktoré by ste mali vo svojom šatníku mať aj vy. "

Diana Vaculová, 6. marca 2015 8:00
Foto: Reserved
S novou sezónou prichádzajú vždy aj nové trendy a návrhy. Ak patríte k dámam, ktoré ich rady sledujú, potom by ste sa mali určite začítať spolu s nami. Prezradíme vám, aké kúsky vám nesmú chýbať a čo sa bude túto sezónu nosiť. Tu je päť tipov.

Čipka


Nie teraz nemáme na mysli divokú spodnú bielizeň. Stylisti prišli s niečím iným. Aplikovali čipku napríklad na nohavice či tričká. A výsledok? Obrovský hit! To ako jemne, priam romanticky pôsobia tieto kúsky učarovalo nejednej žene. O dôvod viac zakúpiť si ich.
Foto: H&M


Kabelka verzus ruksak


A čo tak dva v jednom? Návrhári sa totiž rozhodli spojiť ich. Teraz nájdete v nákupných centrách pokojne malé kabelky, ktoré sa dajú nosiť aj na chrbte. Vynikajúci nápad a štýlové prevedenie.
Foto: Reserved


Trendy bundy


No nielen tak hocijaké. Koženkám a rifľovým bundách siahajú na päty tie šuštiakové. Najlepšie ak sa pri ich výbere trochu odviažete. Pretože obchody sa priam hemžia ich zaujímavými vzormi. Kvetové, zvieracie alebo jednoducho výbuch farieb. Áno, aj to je túto sezónu in.
Foto: Karen Millen


Biela


Pri celej tej záplave vzorov a farieb netreba zabúdať na fakt, že v jednoduchosti je krása. To nám asi chceli návrhári pripomenúť, keď móla zaplnila biela farba. Čistota, mier, elegancia a tiež veľký trend. Nakúpte si preto zopár bielych kúskov.
Foto: Jennyfer


Experimentujte s opaskami


Nemáme teraz namysli ani tak ich farbu, ako tvar. Ideálne je, ak si zaobstaráte jednoduchý opasok, ktorý ani nemá zapínanie a jednoducho si ho budete uväzovať na rôzne spôsoby. Áno, experimentom sa medze nekladú.
Foto: Marks and Spencer


ODPORÚČAME AJ:
Neviete, čo na seba? Inšpirujte sa štýlom hviezd
Zabudnite na dlhé neforemné vlasy. Vyskúšajte mikádo
Vieme, aké líčenie je trendy v roku 2015
Päť tipov, ako zabrániť tvorbe vrások a vyzerať mlado bez Photoshopu
Tešíte sa na leto? Začnite dopĺňať šatník už teraz

Komentáre