Štýl

Módna inšpirácia: Obujte sa pohodlne a trendy

"Patríte k vyšším dámam? Alebo jednoducho milujete pohodlie a nerady sa brodíte mestom v opätkoch? Máme pre vás riešenie! "

Diana Vaculová, 16. júna 2014 14:00
F&F Foto: F&F


Mnoho žien si myslí, že jedine v opätkoch dosiahnu dokonale elegantné looky. Známe tváre, ktoré podrástli viac, než by chceli, sa však s týmto názorom rozhodli bojovať. A módni návrhári ich v tom podporujú. Tu je päť tipov, ako sa štýlovo obuť a vyhnúť sa pri tom noseniu opätkov!

Inšpirované mužmi


Zladiť ženskú nežnosť s mužským šmrncom má niečo do seba. Napriek tomu, že niektoré akcie majú svoj dresscode, ktorý nepustí, neznamená to, že občas nemôžete prísť s extravagantnejšími variantmi. Celebrity by vám o tom vedeli rozprávať, opätky vymenili za pohodlné, mužmi inšpirované topánky.
Reserved Foto: Reserved

Baleríny


Baleríny jednoducho musia byť súčasťou vášho šatníka. Patria k základným kúskom, ktoré sa hodia ku všetkému. A okrem toho, sú pohodlné a vždy trendy. Stačí len vlastniť tie pravé orechové.
New Yorker Foto: New Yorker

So sandálmi do ulíc


Jednoduché letné sandále sú to, čo by mal obsahovať váš wish list. Prečo? Hodia sa k letným šatám, džínsom s obyčajným topom či k sukniam rôznych druhov. Sú sexi, trendy a ak vyberiete tie správne, môžete si ich pokojne dať aj na večierok.
Jennyfer Foto: Jennyfer

Mokasíny a ich návrat


Spomínate si na ne ešte z čias dávno minulých? To je dobre, aspoň viete, ako sa majú nosiť. Mokasíny zažívajú comeback a s nimi aj šmrnc outfity, s ktorými ukážete všetkým opätkom, že dokážete byť in aj bez nich.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Elegantná aj v teniskách


Vysoké biele ponožky a sandále sú hitom pre našich susedov tesne za hranicami. No a čo Slovenky? Tie by mali skúsiť zladiť obyčajné čierne tenisky so šatami. Áno, šaty sa už viac nemusia nosiť iba s opätkami! A nič sa nestane, ak z tých tenisiek budú trčať aj čierne ponožky!
H&M Foto: H&M

Komentáre