Štýl

Toto leto zažiarite jedine s metalickým tetovaním

"Chcete byť aj vy neprehliadnuteľná či už na pláži alebo v tenučkom tielku po návrate z letnej dovolenky? Stavte na hit tohto leta: metalické tetovanie!"

Eva Frantová, 22. mája 2015 12:00
Metalické tetovanie Foto: youtube.com
Určite ste už o ňom počuli. Už nejaký ten čas je obľúbené najmä u celebritného nežného pohlavia, ktoré si tak skrášľuje sexi opálenú pokožku. Chcete byť aj vy neprehliadnuteľná či už na pláži alebo v tenučkom tielku po návrate z letnej dovolenky? Stavte na hit tohto leta: metalické tetovanie.

Čo metalické tetovanie vlastne je?


Tento druh tetovania je založený na princípe „tetovačiek“, ktoré poznáme ešte z detských čias. Tým pádom sa nemusíte báť, že vám ostane na pokožke navždy. Práve naopak, vydrží len 4-6 dní a aj to sa oň musíte patrične starať. Nepoužívať žiadne mydlá či oleje a ani si dané miesto zbytočne nedrhnúť. Základné zásady hygieny však dodržiavať samozrejme môžete.

Čo ak mám citlivú pleť?


Nebojte sa, metalické tetovanie neobsahuje žiadne zdraviu škodlivé látky a je absolútne netoxické. Zdravej a nepoškodenej pokožke preto určite neublíži. Ak si ho však chcete dať dole skôr, ako zmizne samo, je potrebné mierne drhnutie handričkou a následná hydratácia daného miesta. Predídete tak vzniku suchej pokožky.

Metalické tetovanie Foto: youtube.com


Na akú príležitosť sa hodí?


Je na vás, aký typ metalického tetovania si zvolíte a kde všade si ním svoje telo ozdobíte. Popustite uzdu svojej fantázie a vyskúšajte rôzne kombinácie. Za pár dní, ak zmeníte názor, budete môcť opäť vykúzliť niečo nové. Pamätajte, metalické tetovanie je nielen in, ale ponúka i neobmedzený počet možností, ako skrášliť vaše telo každý deň inak.

Zdroj: youtube.com


ODPORÚČAME AJ:
Krásne hnedá pleť už pred letom: Vyskúšali ste už sprejové opaľovanie?
Tetovanie na ženskom tele: Čo naň hovoria muži?
Príťažlivá aj počas behu? Nie je to nič zložité
Zdravé a krásne nechty? Nie je to až také ťažké, ako si myslíte

Komentáre