Štýl

Tri typy šiat, ktoré nesmú chýbať vo vašom šatníku:Viete, ktoré sú to?

"Ak sa naozaj nechcete dať zahanbiť, nechajte si poradiť, aké kúsky určite v obchode nesmiete nechať. "

Eva Frantová, 18. októbra 2016 9:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Jasné, že každá z nás potrebuje odlišné množstvo šiat nielen podľa toho, aká sme osobnosť a ako často vobec sukne nosíme, ale i v súvislosti s naším povolaním. Ak sa však naozaj nechcete dať zahanbiť, nechajte si poradiť, aké kúsky určite v obchode nesmiete nechať.

Letné a tenké


Tieto šaty sa určite každej z nás zídu hlavne v teplom letnom počasí, kedy by sme na sebe najradšej nemali nič. Základom je spodnička, ktorá zabráni zbytočnému lepeniu, pri sedení a vrchná jemná látka, ktorá zabráni poteniu, dovolí pokožke dýchať a vám zabezpečí pohodlie, ktoré si každá z nás v horúcich a sparných dňoch leta zaslúži.

Obligatory tiny conference room pic at Facebook HQ //dress by @reformation// #bigdeal

Fotka uverejnená používateľom A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham),



Čierne kokteilové


Elegantné čierne šaty sú "must have" každej ženy. Pri tomto konkrétnom type sa nemôžete vyhovoriť naozaj na nič. Každá z nás totiž potrebuje minimálne dvojo klasických šiat na každú príležitosť. Ak však hovorím klasických, nemáme na mysli nudné čierne šaty. Aj elegantnosť a jednoduchosť sa dá totiž oživiť niečím špeciálnym. Nechajte sa inšpirovať kolekciou napríklad Ashley Graham, ktorá čierne koktejlky oživila sexi pásikmi látky smerujúcimi ku krku či koženou časťou, ktorá vytvára na boku šiat jemný predel a dodáva im dávku sexappealu.

Young girls will change the world! Thank you @girlupcampaign & @unfoundation for having me speak at #GirlsLead16

Fotka uverejnená používateľom A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham),



Svetríkové


Jednoduché bavlnené šaty pod kolená, najlepšie sivej či purpurovej farby sú túto sezónu viac než len hitom. Jednoducho sa obliekajú, hodia sa ku všetkému a ak aj priberiete jedno či dve kilá, budú vám sedieť rovnako, ako doteraz. Nezabudnite na starý dobrý trik s priliehavou bielizňou, ktorá je pri tomto type šiat alfou i omegou.

ODPORÚČAME AJ:
Ste nespokojná so svojím výstrihom? Vytvorte si väčšie prsia
Revolúcia v aplikácii trblietavého laku: Poznáte aj vy tento trik?
VIDEO: Sexi spodná bielizeň nie je nič pre vás? Možno zmeníte názor
Tekvicová neletí len v Starbuckse, na jeseň si ju doprajte aj na hlave

Komentáre