Štýl

Päť tipov ako vďaka účesu vyzerať chudšie

"To, čo máme nosiť oblečené, aby naše postavy pôsobili chudšie, už vieme. No ak chcete pôsobiť štíhlejšie do tváre, potom by ste mali zmeniť účes. "

Diana Vaculová, 24. novembra 2014 14:00
Správny účes vám môže pomôcť "ubrať" kilá. Foto: TASR/AP


Každej žene sa hodí niečo iné. Či je už reč o farbe vlasov alebo o ich strihu. Jedno je však jasné, ak chcete pôsobiť štíhlejšie, určite sa vyhnite dlhým rovným vlasom, vyžehleným ofinám a hladkým konským copom. Ako by teda vaša hriva mala vyzerať? My vám poradíme.

Mikádo, to áno


Staré známe mikádo, ktoré sa vo svete účesov objavuje snáď odjakživa. Ak ho skombinujete s ofinkou, ktorá vám zakrýva obočie vyčarujete si perfektnú hrivu, vďaka ktorej budete ešte o čosi príťažlivejšia. Každá kvalifikovaná kaderníčka vám ho určite odporučí, ak poviete, že chcete vyzerať štíhlejšie do tváre – je to totiž známy fakt, že tam kde treba zjemniť a zoštíhliť, tak sa strihá na mikádo.

Presvetlite sa


Melíry majú niečo do seba. Skutočne! Minimálne to, že budete vďaka nim pôsobiť chudšie. V čom je ich trik? Ak si ho dáte na stredne dlhé vlnité vlasy bude dokonale kopírovať línie vašej tváre, čím ju spraví opticky užšou.

Na chlapca


Mnohé ženy sa boja odvážnych strihov, kedy ich vlasy dosahujú ledva dĺžku chlapčenského účesu. Zahoďte však všetky tieto predsudky a pamätajte si, že nič vás nezoštíhli viac, ako strapaté krátke vlasy, vzadu natupírované, ofinka môže byť uležanejšia. Budete sexi a verte tomu, že zažiarite.
Ak chcete vyzerať štíhlejšie, dajte prednosť krátkym vlasom. Foto: TASR/AP


Drdole sú in


Asi nič nepristane bacuľkám viac, ako drdoly. Všimnite si ženy šoubiznisu, ktoré ich nosia – medzi nimi aj známa Adele. Nevyzerajú senzačne? Podľa nás určite hej! Pre ženy s postavami podobnými, ako má ona sama, sú takéto účesy vďaka ktorým odhalíte šiju, ideálnymi. Je to oveľa lepšia voľba, než rozpustené uležané dlhé vlasy. S tými si look akurát pokazíte.

Poznáte rybí chvost?


Zapletanie vrkočov nabralo nový rozmer, keď k nám zavítal rybí chvost. Nielenže je takýto účes vhodný na všetky možné príležitosti (okúzlite v ňom pokojne aj na spoločenských akciách), ale aj zoštíhľuje. Dokáže opticky zúžiť lícne kosti a zmenšiť vysoké čelo. A to všetko v priebehu piatich minút, počas ktorých ho zvládnete vykúzliť ľavou zadnou.

ODPORÚČAME AJ:
Päť rád, ako byť krásna aj bez mejkapu
Nestihli ste si umyť vlasy? Tu sú tri tipy ako to zamaskovať
Módne (s)hity, ktoré na Slovensku fičia. Tohto sa vyvarujte
Štyri triky, ktorými vás obchodníci balamutia
Dve mladé ženy trávia svoj život vo výklade. Prečo ich to baví?

Komentáre