Štýl

Každý deň v novom šate! Vojvodkyňa Kate je na Novom Zélande očarujúca

"Britský princ William, jeho manželka Kate a ich osemmesačný synček George pobudnú na oficiálnej návšteve Nového Zélandu do 16. apríla. Ako to vojvodkyni pristane, môžete posúdiť v našej galérii."

Webmagazin.sk, 11. apríla 2014 14:00
Vojvodkyňa Kate Foto: TASR/AP Photo


Britský kráľovský párik so synom priletel len nedávno na oficiálnu návštevu Nového Zélandu a už na seba strhol pozornosť sveta. Pohľady najviac priťahuje malý princ George, pre ktorého je to úplne prvá oficiálna zahraničná cesta. Vo Wellingtone mu organizácia Plunket Society pripravila detskú oslavu, kde sa malé princiatko stretlo s desiatimi rovesníkmi. Ako darček dostal modrého medvedíka Teddyho.

Záujem verejnosti a médií púta aj stále krásna a dokonale upravená vojvodkyňa, inak tomu nie je ani počas tejto cesty. Pri príchode očarila v červenom kabátiku a klobúčiku rovnakej farby, na detskú oslavu zvolila pohodlné čiernobiele šaty áčkového strihu, ktoré doplnila elegantnými čiernymi lodičkami.

V múzeu aj na recepcii


Pár zavítal aj do múzea letectva, pričom Kate opäť potvrdila svoj vycibrený vkus a zmysel pre detail. Obliekla sa do nebesky modrého kabátika s dĺžkou tesne pod kolená, ktorý skombinovala s listovou kabelkou, lodičkami, jednoduchým účesom a prirodzeným mejkapom.

Vojvodkyňa Kate Foto: TASR/AP Photo
V tomto outfite absolvovala stretnutie s režisérom filmu Pán prsteňov Petrom Jacksonom, ktorý pár previedol po vonkajšej expozícii vojenských lietadiel z prvej a druhej svetovej vojny, ktorá je súčasťou múzea.



Jemnú eleganciu ukázala počas recepcie v budove vlády, kde bol odhalený portrét kráľovnej Alžbety. Na sebe mala čierne šaty s pre ňu typickým áčkovým strihom a aplikáciou na ľavom ramene. Nechýbali lodičky, voľne rozpustené vlasy s vlnami a jemný mejkap. A samozrejme, povestný kráľovský úsmev, ktorý štýlovej vojvodkyni nechýba pri žiadnej príležitosti.

Súvisiaci článok:
Štýlová vojvodkyňa Kate pobúrila mamičky po celom svete

Komentáre