Štýl

Vykročte do ulíc skorej jesene chic: Jedine s bomberkou

"Čo je na nej také zvláštne a prečo jej farebné odmeny zaplavili obchody?"

Eva Frantová, 21. septembra 2016 12:00
Ilustračné foto Foto: instagram.com
Trendom minuloročnej jesene bol jednoznačne trench coat, ktorý je príjemný, zahreje a vám dodá patričný štýl. Ak však chcete byť naozaj módna i tento rok, vymeňte ho za bomberu. Čo je na nej také zvláštne a prečo jej farebné odmeny zaplavili obchody?

Bombera sa stala mantrou tejto jesene hlavne kvôli tomu, že je ľahká, vzdušná, sexi a hlavne sa hodí takmer ku všetkému. Pokojne si môžete obliecť rifle, elegantné nohavice či sukňu a doladiť celkový outfit tou správnou bomberou.

Ny kul bomberjakke fra b.young #fashion #autumn #bomberjacket @byoung_fashion @oasenstorsenter

Fotka uverejnená používateľom B Young Oasen (@byoungoasen),



Dôležité je vedieť, aký ste typ a podľa toho si zvoliť vhodnú farbu a materiál. Bombera sa totiž dá dostať vo všetkých možných farbách a materiáloch. Ak však chcete byť elegantná a chystáte sa na rande či do práce, zvoľte si radšej saténové prevedenie v jemných farbách staroružovej, čiernej či sivej.



Na druhej strane, pokiaľ si chcete len vyjsť na prechádzku či zájsť do obchodu, bombera s nepremokavého materiálu je pre vás ako stvorená. Ochráni vás pred jesenným chladom a zároveň vám dodá želaný štýl. Trend a pohodlnosť v jednom, čo viac by sme si túto jeseň mohli priať?

ODPORÚČAME AJ:
Farba tejto jesene? Jednoznačne purpurová
Tlačia vás nové lodičky či jesenné čižmy? Skúste jeden z týchto trikov
Dali ste sa ostrihať? Vieme, ako upraviť kratšie vlasy
Ešte stále nepoznáte svoj typ pleti? Skúste tento jednoduchý test

Komentáre