Technológie

Poznáte Formulu 1 medzi holiacimi strojčekmi? Zoznámte sa

"Ak ste si mysleli, že holiace strojčeky sú na svojom technologickom vrchole, tak vás presvedčíme, že vždy sa dá zájsť o krok ďalej."

Peter Nedavaška, 28. novembra 2014 14:00
Holiaci strojček. Foto: Philips


Byť elegantne zarastený, s vhodne upravenou briadkou či naozaj na hladko oholený? To by dokázal každý, ale nie s takou precíznosťou, akú ponúka nový holiaci strojček Philips S9711/31.

Tri rotujúce holiace hlavy so zdvojenými čepeľami a systémom V-Track ponúkajú dokonalé hladké oholenie. Rozpoznávanie a kopírovanie kontúr tváre je na milimeter presné, nehrozí žiadne zle oholené miesto či „potiahnutie“ za chĺpok. Tri hlavy sa ohýbajú v ôsmych rôznych smeroch. Dvojčepeľový systém umožňuje v mikrosekunde nadvihnúť chĺpok prvou čepeľou v tvare V a odstrihnúť ho druhou čepeľou ešte hlbšie ako doteraz.

Pri použití si môžete zvoliť osobné nastavenie úrovne citlivosti – pre jemnú a citlivú pokožku, štandardné pre bežné holenie, alebo rýchle, keď potrebujete maximálny výkon za krátky čas. Nabitie batérie trvá približne hodinu, výdrž baterky je 50 minút pri štandardnom režime.

Ďalšou funkciou je systém AquaTec, ktorý umožňuje holenie na sucho, ale aj na mokro s penou či gélom. Po oholení strojček uložíte do čistiacej stanice. Tá nielen odstráni nečistoty, ale holiaci strojček aj správne namastí, takže je pripravený na ďalšie použitie.
Holiaci strojček. Foto: Philips

Pravda, dnešná móda si občas vyžaduje aj iný výzor, než je hladká tvár. Ale zasa aj strnisko musí byť vkusne upravené. SmartClick systém umožňuje jednoduchú výmenu holiacich hláv za strihací strojček, ktorý zabezpečí primeraný vzhľad vášho strniska na úroveň 0,5 mm alebo vám pomôže zastrihnúť si briadku až do dĺžky 5 mm.

Tento strojček je po technologickej stránke formulou 1 medzi podobnými prístrojmi. Čepele a kovové časti sú z pevných, tvrdých a nekorodujúcich zliatin, rovnako plastové časti, ktoré tvoria vodeodolné, extra hladké telo strojčeka s protišmykovými časťami.

Kombinuje v sebe technologicky špičkový stroj pre osobnú hygienu muža s mimoriadne príťažlivým dizajnom a kvalitou najvyššej triedy. Určite by si ho mali vybrať muži, ktorí nerátajú s kompromismi a vedia, čo je originál. Navyše, najčastejším kritikom zle oholeného partnera, je samozrejme žena. Aj pri vítaní alebo lúčení sa s bozkom s partnerom najviac trpí jej pleť v prípade nedokonalého oholenia. Pri tomto Philipse to nehrozí. Aj to by mali muži, prípadne ich partnerky pri výbere zohľadniť.

ODPORÚČAME AJ:
Prebúdzať sa svetlom namiesto zvuku. Prečo nie?
Športové oblečenie odsleduje vaše výkony v telocvični
Pestrofarebný fešák vyhráva osem hodín na jedno nabitie
Moderný retro dizajn: Gramofóny a vinylové platne sa vracajú
Prvý mobil Microsoftu je lacný a skvele vybavený pre mladú generáciu

Komentáre