Život

Šesť vecí, po ktorých vám už určite nezavolá

"Poníženie, že sa vám po prvom rande už neozve, nemusíte zažiť. Ak nebudete opakovať rovnaké chyby. "

Zuzana Onufer, 12. novembra 2015 10:00
Foto: TASR/AP
Stalo sa to už asi každej. Boli ste na rande s očarujúcim mužom, všetko prebiehalo hladko v príjemnej atmosfére.

Potom, ako vás odprevadil a dal vám pusu, sľúbil, že vám zavolá. A vy čakáte a čakáte. A nič. Nikdy sa vám už neozval. „Čo sa stalo,“ pýtate sa, „Urobila som niečo zle?“ Priblížime vám šesť schôdzkových omylov, ktoré vám zaručia, že druhé rande už nebude.

1. Príliš rýchla zamilovanosť


Romantické predstavy, fantázie a plány do spoločnej budúcnosti vystrašia každého muža. Kroťte svoje nadšenie a zamilovanosť a držte sa viac pri zemi.

2. Roztržité a neisté správanie


Niektoré ženy, ktoré si nie sú isté samé sebou sa nervózne smejú a hovoria príliš veľa a príliš o ničom. Podvedome si tak chcú chlapa pritiahnuť a udržať. Muži však vycítia toto nízke sebavedomie a automaticky väčšina z nich zaradí spiatočku.

3. Okatý záujem o majetky


Chlap mierne povedané zneistie, ak žena na prvom rande vyzvedá, ako na tom je finančne. Ak to nechcete hneď na začiatku pochovať, určite sa nezaujímajte o to, aké má auto, či má svoj byt, nezmieňujte svoju lásku k drahému oblečeniu, šperkom a luxusným reštauráciám.

4. Strata "tajomstva"


Zdieľať príliš veľa osobných informácií na prvej schôdzke môže utlmiť mužskú túžbu, aby sa s vami chcel znova stretnúť. Nevybaľte na chlapa hneď všetky svoje osobné problémy, minulé lásky, nezhody so šéfom alebo kamarátkou. Svoje intímnosti dávkujte postupne podľa toho, ako sa vzťah vyvíja.

5. Zavoláte ako prvá


Z nedočkavosti alebo neistoty sa môže stať, že žena zavolá chlapovi ako prvá. Vytetujte si raz a navždy na čelo: Ak vám nezavolá alebo vám nevypisuje esemesky, nie je do vás.

6. Sex na prvom rande


Áno, sme moderné, emancipované ženy. Chlap však potrebuje čas, aby si vytvoril k žene silné citové puto. Príliš skorý sex môže zabiť inak nádejný vzťah. Pouvažujte nad tým, prečo by ste sa mali s niekým vyspať na prvom alebo druhom rande? Je to nízke sebavedomie, strach, že ho stratíte alebo neviete povedať nie? Muži zvyčajne hovoria: „Na žene, ktorá ich nechá čakať, niečo bude.“
Zdroj: yourtango.com

ODPORÚČAME AJ:
Roztržití ľudia sú v podstate géniovia. Tvrdia psychológovia
Ženy žijú dlhšie, sú vzdelanejšie, ale zarábajú menej než muži
Rozišli ste sa s partnerom? Poradíme vám, ako sa s tým vyrovnať
Žena, ktorej sa zjavovala Panna Mária: Zachytiť jej krásu je nemožné

Komentáre