Život

Highlighty týždňa: Vydatá Angelina a desať najkrajších Sloveniek

"Jeden z najpopulárnejších párov Hollywoodu spečatil svoj vzťah svadbou. Internet bol plný správ o tom, že z Angeliny Jolie je pani Pittová."

Veronika Rosputinská, 1. septembra 2014 6:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP Photo


Ktovie, z akého dôvodu niektorí ľudia sledujú, ako sa vyvíjajú šoubiznisové vzťahy. Ten sa oženil s tou, tá podviedla toho, a dokonca s tamtým, ten podal žiadosť o rozvod, tamtá si berie o 20 rokov mladšieho. Niekedy sa pri káve s kamarátkou cítim ako sto rokov pred opicami, lebo neviem, že dva týždne dozadu sa konala Tá svadba. Nevšimnúť si ale, že sa konal sobáš Jolie – Pitt, bolo takmer nemožné. Na internete to bola jedna z najrýchlejšie sa šíriacich správ minulého týždňa.

Áno, jeden z najpopulárnejších párov Hollywoodu sa zosobášil. Hoci mnohí tvrdili, že to bude len krátky románik prenesený z filmového plátna do života. Brad Pitt sa však stal šesťnásobným otcom, s Angelinou vychováva jej tri adoptované deti, ku ktorým počas deviatich rokov spolužitia pribudli tri vlastné. Údajne, najmä pre ich prosby, sa pár rozhodol pre svadbu.

Angelina Jolie a Brad Pitt s deťmi. Foto: TASR/AP Photo
Tá sa konala na usadlosti Miraval v provensálskej obci Correns v južnej časti Francúzska za účasti rodiny a najbližších priateľov. Čiže žiadne hviezdne okázalosti. Podľa agentúry AP, nevestu viedli k oltáru jej dvaja starší synovia Maddox a Pax, dcéry Zahara a Vivienne rozhadzovali lupene kvetov. Dcéra Shiloh a syn Knox niesli obrúčky.

To najkrajšie zo Slovenska


Portál Beauy-around zverejnil rebríček desiatich najkrajších Sloveniek, ktorý prebrali mnohé slovenské médiá a správa v priebehu pár dní obletela naše internetové stránky aj sociálne siete. Na Slovenkách tvorcovia príspevku vyzdvihli inteligenciu, atraktivitu a prirodzený vzhľad. Tvrdia, že ženy po celom svete míňajú mnoho peňazí, aby napodobnili prirodzenosť slovenských krások.

Ďalej tvrdia, že slovenské ženy sa o seba starajú. Sú skôr štíhle, najmä vďaka tomu, že na sebe poctivo pracujú. Vo výbere oblečenia presadzujú skôr športovú eleganciu, medzi prácou a domácnosťou nachádzajú harmonickú rovnováhu. Sú mäkké a zraniteľné.

10 NAJKRAJŠÍCH SLOVENIEK PODĽA BEAUTY-AROUND:


10. Kristína Krajčírová, Miss Slovensko 2012
9. Gabriela Marcinková, herečka
8. Kyla Cole (Martina Jacová),modelka, herečka
7. Katarina Van Derham,modelka
6. Michaela Kocianová, topmodelka
5. Martina Válková, modelka
4. Adriana Čerňanová, modelka
3. Adriana Sklenaříková, topmodelka
2. Zuzana Gregorová, modelka
1. Barbora Lučivjanská ,modelka

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Brad Pitt a Angelina Jolie opäť v spoločnom filme, nakrúcajú na Malte
Sedem finančných chýb novomanželov predtým, než prekroja tortu
Ako Vin Diesel vyzval Putina a Cibulková Kisku
Smrť Robina Williamsa a liek na ebolu
Miley Cyrus prekvapuje, vrhla sa na pomoc mladým bezdomovcom

Komentáre