Život

Highlighty týždňa: Lucie usporiadala veľkolepú oslavu 30. narodenín

"Štvoricou československých koncertov oslávi kapela 30. výročie od svojho prvého koncertného vystúpenia, ktoré odohrali v apríli 1986."

Webmagazin.sk, 27. júna 2016 15:00
Na snímke gitarista a spevák Robert Kodym počas koncertu skupiny Lucie v Bratislave 22. júna 2016. Foto: TASR/Jakub Kotian
Lucie 30 rokov Turné 2016 je názov série štyroch koncertov, ktoré ohlásila česká rocková legenda Lucie na jún a júl tohto roku. Štvoricou československých koncertov oslávi kapela 30. výročie od svojho prvého koncertného vystúpenia, ktoré odohrali v apríli 1986. Turné začali už 16. júna v Plzni, druhou zastávkou bola v stredu večer (22.6.) Bratislava, 24. júna sa predstavia v Brne a 1. júla v pražskej Eden aréne.

Dcéra Hillary Clintonovej, Chelsea, porodila svoje druhé dieťa


Foto: TASR/AP
Americká prezidentská kandidátka Hillary Clintonová sa stala po druhý raz starou mamou. Jej dcéra Chelsea (36) priviedla dnes na svet chlapčeka, oznámili šťastní rodičia na sociálnej sieti. Chelsea Clintonová je od roku 2010 vydatá za investičného bankára Marca Mezvinského, s ktorým žijú v New Yorku. Obaja už majú dcéru Charlotte, ktorá bude mať v septembri dva roky. Ich druhý potomok dostal meno Aidan.

Slepý kríženec Sweepee Rambo bol korunovaný ako najškaredší pes


Šestnásťročný kríženec čínskeho chocholatého psa a čivavy menom Sweepee Rambo. Foto: TASR/AP
Slepý a takmer bez srsti je 17-ročný kríženec čivavy a čínskeho chocholatého psa s menom SweePee Rambo, ktorého v piatok v Kalifornii zvolili za najškaredšieho psa sveta. Oznámila to dnes tlačová agentúra DPA. Jeho majiteľ Jason Wurtz získal okrem ceny pre víťaza finančnú odmenu 1500 dolárov.

Film Všetko alebo nič príde do kín v novembri


Najnovší slovensko-český film Všetko alebo nič, ktorý vzniká podľa rovnomennej knižnej predlohy spisovateľky Evy Urbaníkovej, má plánovanú premiéru v kinách 24. novembra. Romantickú komédiu režírovala Marta Ferencová a prvé ukážky z nej slávnostne predstavili v Košiciach v rámci medzinárodného filmového festivalu Art Film Fest. Celková príprava filmu o láske, problémoch vo vzťahoch či ženskom priateľstve trvala štyri a pol roka, posledné zábery dotočili v uplynulých dňoch.


ODPORÚČAME TIEŽ:
ŠTEFAN MARGITA: Hudba mi dala zmysel môjho žitia
Navštevuje najvyššie body v Európe. Zdolal ich už 34
Lucie Bílá prichádza s emotívnym klipom ku skladbe Hana
PETER NAGY: Život speváka nie je taký, ako si ľudia myslia

Komentáre