Život

Highlighty týždňa: Odchod člena One Direction a nové Akty X

"Počas minulého týždňa sa toho udialo naozaj veľa. Ringo Starr vydal novú štúdiovku a skupina One Direction prišla o Zayna Malika. "

Tomáš Kušnír, 30. marca 2015 13:00
Skupina One Direction. Foto: TASR/AP
Úspešná a oceňovaná anglicko-írska popová chlapčenská skupina One Direction oznámila, že jej člen Zayn Malik kapelu opustil. Skupina oznámila, že bude pokračovať so štyrmi zvyšnými členmi. Zayn Malik odletel domov z turné, keď mala kapela zastávku na Filipínach, a ako dôvod uviedol stres. Odchod Malika z koncertného turné nasledoval po tom, čo musel vyvracať fámy, že má problémy vo vzťahu so snúbenicou Perrie Edwardsovou z dievčenskej skupiny Little Mix.



IKEA bude pre OSN vyrábať skladacie prístrešky pre utečencov


Švédska nábytkárska firma IKEA dostala od OSN prvú objednávku na dočasné skladacie prístrešky pre utečencov, pričom najbližšie tri roky očakáva dvoj- až trojnásobný nárast ich produkcie. Úrad Vysokého komisára OSN pre utečencov (UNHCR) podpísal so švédskym nábytkárskym gigantom rámcovú dohodu na dodanie 30.000 skladacích prístreškov.

Nové diely seriálu Akty X


Gillian Andersenová (vľavo) a David Duchovny účinkujúci vo filme "The X-Files: I Want To Believe," pózujú počas filmovej premiéry 23. júla 2008 v Los Angeles. Foto: TASR/AP
Kultový televízny seriál Akty X sa vráti v kratšej podobe na televízne obrazovky, opäť s Davidom Duchovným a Gillian Andersonovou v úlohách agentov FBI. Nový seriál bude mať šesť epizód, výroba sa má začať toto leto. Dátum vysielania ešte nebol oznámený. Seriál Akty X zachytáva zvláštnych agentov FBI Foxa Muldera (Duchovny) a Danu Scullyovú (Andersonová) pri vyšetrovaní prípadov nevysvetliteľných a často paranormálnych javov či spozorovaných UFO.

Ringo Starr vydáva novú štúdiovku Postcards From Paradise



Jedna z najväčších žijúcich ikon, spevák a všestranne nadaný muzikant Ringo Starr dáva o sebe po troch rokoch opäť vedieť. Tento 74-ročný hudobník, ktorý sa na začiatku svojej kariéry preslávil ako bubeník legendárnych The Beatles, vydáva nový štúdiový album. Je to jeho už 18. sólová platňa, vychádza pod názvom Postcards From Paradise a bude obsahovať 11 nových piesní. Novú štúdiovku si Ringo Starr produkoval sám a nahral ju vo vlastnom štúdiu v Los Angeles.

ODPORÚČAME AJ:
Otecko na materskej dovolenke: Plienky, detský svet a zúfalstvo
Chcete vyhrať každý konflikt? Naučte sa správne argumentovať
VSTUP ZAKÁZANÝ: Odhaľte s nami tajomstvá prezidentského paláca
Kamerový systém nesmie narušiť súkromie človeka
BUDEM MAMOU: Bábätko potrebuje štyri základné veci, tvrdí pediatrička

Komentáre